aligudy2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 4194 عنوان حافظ 70 بازدید | 9 پست به صدق کوش که خورشید زاید از نفست که از دروغ سیه روی گشت صبح نخست آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید 1405/06/18 | 08:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنصلی_فی_القدس عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 6252 تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید..... فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.
_مهیاس_ عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 3790 صداقت خیلی مهمه 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura
aligudy2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 4194 تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید..... غیرتم کشت که محبوب جهانی لیکن روز و شب عربده با خلق خدا نتوان کرد آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید
سنصلی_فی_القدس عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 6252 غیرتم کشت که محبوب جهانی لیکن روز و شب عربده با خلق خدا نتوان کرد دلا دیشو چه میکردی تو در کوی حبیب ماالهی خون شوی اب دل تو هم گشتی رغیب ما فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.
aligudy2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 4194 دلا دیشو چه میکردی تو در کوی حبیب ماالهی خون شوی اب دل تو هم گشتی رغیب ما معمولا دوسدارم موضوعی مشاعره کنم (البته قصد مشاعره نداشتم یاد چنتا دروغ شاخدار افتادم و این بیت حافظ یادم اومد).این بیت شما هم موضوعی بود هم طبق حروف اول و آخر.جالب بود روا مدار خدایا که در حریم وصال رقیب محرم و حرمان نصیب من باشد💔 آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید
سنصلی_فی_القدس عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 6252 معمولا دوسدارم موضوعی مشاعره کنم (البته قصد مشاعره نداشتم یاد چنتا دروغ شاخدار افتادم و این بیت حافظ ... دروغ شاخدار از جانب کی رقیب؟رفیق؟حبیب؟ فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.
aligudy2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 4194 دروغ شاخدار از جانب کی رقیب؟رفیق؟حبیب؟ از جانب صدا سیما ۹ اس.فند تا آخر شب چقد دروغ... بیت رقیب ربطی به این موضوع نداشت ادامه بیت شما بود البته رقیب در بیت شما دل خود شخص عاشق بود 😂 خودش و دلش آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید
سنصلی_فی_القدس عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 6252 از جانب صدا سیما ۹ اس.فند تا آخر شب چقد دروغ... بیت رقیب ربطی به این موضوع نداشت ادامه بیت شما بود ا ... صدا و سی ما نمی بینم باید که در دل ماجرا باشی.... فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.