2777
2789
عنوان

داروی سقط

66 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کمک کنید من تو ۷ هفته قلب جنین م از کار افتاده دکتر گفته فعلا دمنوش و اینا بخور تا چن روز اگه دفع نشد بیا بیمارستان ۰۰دلم میخاد دفع بشه بیمارستان و اینا نرم۰۰کسی تجربه ای داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش میافته توفقط تحرک داشته باش نگران نباش

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

صبر کن .. یک بار دیگه سونو برو .. با یک دستگاه دیگه

میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند... 🌱 کارآفرین حوزه کسب و کارهای خانگی هستم ❤️ تو پای به راه در نه و هیچ مپرس خود راه بگویدت که چون باید رفت

من سقط اولم بیمارستان بستری شدم خودشون قرص میاوردن میدادن قرصه اینقدر مزخرف بود از شدت سرما میلرزیدم اسهال و استفراغ خیلی بد بود دومی هودش سقط شد کاملا راحت تو خونه بدون قرص و دمندشی

با دمنوش و اینا که سقط نمیشه

وقتی قانونی دکترتون باید حداقل قرص میداد بهتون

اتفاقا اصلا از بیمارستان نترس

من خودم همین مشکل شما برام پیش اومد کورتاژ کردم

انقدر کار پزشکم خوب بود که کوچکترین مشکلی نداشتم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

طناب بزن ...دمنوش تخم هویچ رازیانه و شوید بخور پارچ پارچ

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
طناب بزن ...دمنوش تخم هویچ رازیانه و شوید بخور پارچ پارچ

شوید زیاد چربی چشم رو آب میکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........