2777
2789
یه چن تا مواد رو با هم ترکیب میکنی با هم زن هم میزنی میذاری تو فر و تمام . بعد 20 تا 30 دقیقه امادس ...

کیک من روش خشک و کلا خودش انگار سنگین میشه ها بخاطر چیه؟؟چیش زیاده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید از ارد قنادی استفاده نمیکنی

تخم مرغت کم نیس؟

موادت تازه هستن؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من همیشه خمیر میشه😐

از ماریا قناد بپرس همه دستوراش عالیه تجربش هم خوبه میتونی ازش کمک بگیری

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

برای این اسمشو گذاشتم کیک ساده،چون خیلی راحت و بی دردسر درست میشه

اگه تجربه زیادی تو کیک پختن ندارید،پخت این کیک میتونه براتون تجربه راحت ،مفید و رضایت بخش باشه

تقریبا هر هفته این کیک رو میپزم و همیشه نتیجه مطلوب و قابل قبول بوده،این همه تبلیغ کردم که بگم،حتما این کیک رو درست کنید و مثل من و همسرم مشتری پر و پا قرص این عصرونه خوشمزه بشید

مواد لازم

آرد........................................................3تا 3/5 پیمانه

شکر......................................................2 پیمانه

ماست غلیظ............................................1/5 پیمانه(اگه غلیظ نبود،کمتر بریزید)

روغن جامد یا مایع.................................................... 3/4 پیمانه

تخم مرغ متوسط........................................3 عدد

رنده پوست پرتقال.......................................1 قاشق غذا خوری(اگه نداشتید ،میتونید حذف کنید)

بکین پودر.................................................. 1/5 قاشق مربا خوری

جوش شیرین...............................................1 قاشق چایخوری

کاکائو در صورت تمایل......................................2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا رنده پوست پرتقال رو توی ماست بریزید که خیس بخوره و عطرش رو به ماست بده

آرد رو با بکین پودر و جوش شیرین مخلوط و حداقل  سه بار الک کنید

شکر رو روغن رو مخلوط و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید(اگه همزن برقی ندارید،میتونید با همزن دستی کار کنید)

تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه و خوب هم بزنید،وانیل رو همزمان با تخم مرغها اضافه کنید(اضافه کردن وانیل به تخم مرغ باعث میشه که کیک بوی تخم مرغ نده)

حالا ماست و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید،یعنی کمی ماست بریزید،کمی آرد،دوباره ماست و بعد آرد و...

در اینجا اگه مایل باشید میتونید کشمش و یا گردو توی کیک بریزید ،و یا اصلا هیچکدومو نریزید

یا اگه میخواستید قسمتی از کیک کاکائویی باشه،مقدار کمی از مایع کیک رو با کاکائو مخلوط کنید

ابتدا مایع سفید رو بریزید تو قالب چرب شده بعد مایع کاکائویی رو به طور نامنظم روی مواد سفید بریزید

حالا قالب رو بفرستید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45-55 دقیقه

طبق معمول همه کیکها،به هیچ عنوان تا پایان پخت ،در فر باز نشه

بعد از سرد شدن کیک اونو به اندازه دلخواه برش بدید و تزئین کنید

من این کیک رو تزئین نکردم تا بافت روی کیک رو ببینید

نوش جون

آه از آن ساعتی که باتن چاک چاک ، نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک   

کیک خونگی خوشمزه 

مواد لازم ۳ عدد تخم مرغ 

شیر یا ماست ۱ لیوان 

شکر ۱ لیوان 

روغن ۳ چهارم لیوان 

ارد ۲ لیوان 

وانیل نوک قاشق چایخوری 

گلاب ۴ قاشق غذا خوری 

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 

اول فر رو روشن میکنی و میزاری گرم بشه ، داخل یک ظرف شکر و روغن رو مخلوط میکنی و چند دقیقه با همزن میزنی، بعد تخم مرغ ها رو داخلش میریزی و با همزن دوباره خوب میزنی تا یکنواخت بشه بعد شیر یا ماست رو میریزی و دوباره هم میزنی ، حالا ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنی و با موادت مخلوط میکنی و گلاب و وانیل روهم اضافه میکنی ، مواد رو  داخل  قالب چرب شده میریزی و با درجه حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا یکساعت میزاری بپزه 

نکته: در فر رو در بیست دقیقه ی اول پخت به هیچ وجه باز نکن 

کیک ساده

مواد لازم 

بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری

آرد   ۳ لیوان

شیر   ۱ لیوان

تخم مرغ   ۳ عدد

روغن مایع  ۱ لیوان

شکر   ۱,۱/۴ لیوان

وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

۱- ابتدا آرد،وانیل،بیکینگ پودر و نمک(یک پینچ) را مخلوط کرده و 3بار الک کنید.شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود.این مرحله خیلی مهم هست.

۲- روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.

۳- قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید)و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت 40دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

سایر نکات

کیک را بلافاصله بعد از پختن از ظرف در نیاورید چون ممکن است براحتی در نیاید و کیک شما نصف شود.

اگر از روغن جامد استفاده کنید کیک بهتری خواهید داشت.

منظور از لیوان برای مواد لازم یک عدد لیوان دسته دار فرانسوی است.

در صورت تمایل مقداری زعفران هم به کیک اضافه کنید.

من این دستور رو درست میکنم راضیم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
برای این اسمشو گذاشتم کیک ساده،چون خیلی راحت و بی دردسر درست میشه اگه تجربه زیادی تو کیک پختن نداری ...

من این کیک را از وبلاگ هیجان آشپزی یاد گرفتم و هر بار که درست کردم خوشمزه و عالی شده، شما هم می تونید امتحان کنید. 

آه از آن ساعتی که باتن چاک چاک ، نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک   

آرد  رو سه بار  الک میکنی؟

ارد قنادی استفاده میکنی یا نه؟ 

مقدار ارد رو درست میریزی؟ بیشتر نمیریزی؟

اینا دلایل سنگین شدن کیک میتونه باشه

آرد  رو سه بار  الک میکنی؟ ارد قنادی استفاده میکنی یا نه؟  مقدار ارد رو درست میریزی ...

همشو رعایت میکنم قبلا با یه لیوان دیگه پیمانه میزدم تو اون هم میپختم خیلی خوب میشد ولی الان لیوانم فرق کرده لیوان قبلیو ندارم میگم شاید بخاطر اونه مثلا تخمرغش کم باشه برا این پیمانه

سفیده رو جدا نمیزنی حتما 

شایدم مخلوط زرده و شکر رو کم میزنی شاید ده دقیقه تمام باید بزنی ببین انقدر همبزن تا کشدار و کرمی بشه رنگ تخم مرغا تا کرمی نشد همچنان همبزنان من که میگم لطافت و پف کیک فقط ب زرده و شکر ک خوب بزنی

بعدم دمای فر 

من فرم کهنه است و ادا داره اول بیست دقیقه باید بزارم طبقه پایین بعد بیست دقیقه طبقه بالانر چون وگرنه میسوزه و خام میمونه یک ظرف ابم میزارم تو فر تا خشک نشه 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا