من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
راستش با یه جلسه کسی کشته مرده نمیشهاگه بشه باید به عقلش شک کنیضمن اینکه این عشقی که میگی گاهی چندسا ...
نه ببین دلم میخواد دوستم داشته باشه تا جواب منفی بدم سریع نره یکم تلاش کنه 🙂🙂🙂💔💔پسرا دیگه مثل پسرای قدیم نیستن بابام مامانم رو خیلی دوست داشت اونقدر هدیه گل کادو خرید تا ناز مامانمو بخره مامانمم قبول کرد وگرنه قبول نمیکرد و همش جوابش منفی بود الان تا یکم برای پسرا ناز کنی انگار با خودشون میگن مگه دختر قحطه هیچ تلاشی نمیکنن برا دخترا دیگه کلا
درسته میفهمم چی میگی..تو همون جلسه اول معمولا آدم دستش میاد حس طرف چیهبا محبت نگاهت میکرد یا عجیب و ...
بآ محبت ولی خیلی با دقت بود مثلا سوالات مهمی میپرسید بر عکس بعضیا که توی جلسه اول هی میرن توی حاشیه
نفهمیدم دوست داشت بمونه یا نه چون سرکارش رو ول کرده بود و اومده بود ولی حدود ۸ ساعت از جلسه اول سریع زنگ زدن بپرسن پسندیدیم ما یا نه و جوابمون چیه در حالی که توی رسم ما بعد دو روز تفکر خانواده پسر زنگ میزنن منم اینو گذاشتم پای اینکه اون حتما عاشقم شده که انقدر زود تماس گرفتن 🥲🥲🥲
🥲😍مرسی فدات شم باور کن اصلا تایپم همچنین آدمی نبود بور بود من همیشه عاشق پسره چشم ابرو مشکی بودم ولی توی همون جلسه اول یه جور خاصی ارتباط گرفتم باهاش که با بقیه خواستگارا این جوری نبود