2777
2789
عنوان

کات کنم❓️

126 بازدید | 13 پست

پارتنرم خیلیی دیر به دیر آن میشهه انگار نه انگار منی وجود داررمم

اگرم آن بشه زود عاف میشه و طوری جلوه میده انگار خوابش برده یا اینکه من براش مهم نیستم

چون امشب تو اَپی که چت میکنیم عاف شد و آن نشد دیگه ولی الان دیدم تو تلگرام آن شده. هر وقتم راجبه اینا بهش چیزی میگم میگه با من بحث نکن و درکم کن و.....

کات کنم؟؟ میترسم کات کنم و کلا دیگه برنگردهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خب من میخوام درست شهه بفهمه کارش بدههچکنم؟؟

ببین جدی یه سری رفتارا از نخواستن میاد نه بلد نبودن

به نظرم حتی اگه بلد هم نبود که چجوری و چقد و چطور باید توجه کنه بهش گفتی چندبار ولی نخواسته توجه کن نخواسته که درست شه

به نظرم بیخودی تلف کردن عمره

به این فکر کن که پسرای دیگه تو چه شرایطی تو چه موقعیتهایی نمیذارن پارتنرشون بی خبر بمونه(من خودم ۷ تا اکانتشو بلاک کردم چون ناراحت بودم و اون با اکانت مادرش به من پیام داد تازه حقم باهاش بود)

این خوب بود نمیدونم چرا الان اینطوری میکنههه

خب پس دورت بگردم حتما کاری چیزی پیش اومده براش یا مشکلی فکرشو درگیر کرده اگه میتونی یه بار تلفنی باهاش حرف بزن اونجوری منظور بهتر منتقل میشه

خب پس دورت بگردم حتما کاری چیزی پیش اومده براش یا مشکلی فکرشو درگیر کرده اگه میتونی یه بار تلفنی باه ...

ازش پرسیدم گفتم چیشده همش میگف هیچی فقط درکم کن و فلان اخه تا کی💔

شایدم واقعا نمیخوادتم