selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8851 عنوان بالاخرههه🥹🐥💋 173 بازدید | 16 پست اعصاب پا هم تموم شد خوندنش مونده عروق پا و دو سه صفحه جنین شناسی اندام💃🫂فردا تمومه انشاالله دیگهبه صلوات بفرستید برام که هم آناتومی رو عالی بدم امتخانشو هم بافت و جنین رو که تازه قراره از پس فردا بخونم و ۹ روز براش وقت دارم 🫠☕ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی امروز | 01:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaaaaasooooo عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 4276 مگه ترم جدید شروع شده؟برای علوم پایه داری آماده میشی؟ کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه
1388zfd1379hrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 1116 میشه تاپیک قبلیم رو گزارش بزنید عکسم هست 🥲 فردا خودت به نی نی یار بگو پاک کنه اینجوری تعلیق میشی هم اون که گذارش بزنه آقای محترم درخواست دوستی نده البته اگر محترمی😌
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8851 مگه ترم جدید شروع شده؟برای علوم پایه داری آماده میشی؟ نه این چند تا امتحان تعویق خورده برای تشیع افتاده اخرای شهریور و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8851 ترم تابستونی برداشته بودی؟ ترم چندی؟ چی می خونی ؟ نه خوشگلم چند تا امتحان لرای تشیع رهبر تعویق خورد افتاد اخرای شهریور پزشکی و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
کلوچه1383 عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 2206 نه خوشگلم چند تا امتحان لرای تشیع رهبر تعویق خورد افتاد اخرای شهریور پزشکی موفق باشی منم مامایی می خونم این واحد هایی که گفتی منم پاس کردم 🥴🤕
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8851 موفق باشی منم مامایی می خونم این واحد هایی که گفتی منم پاس کردم 🥴🤕 فداااااتتتتتت شممم به بههههه😍دستای قشنگت قراره زندگی به دنیا بیاره وای اره سختم هست🫠☕ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
کلوچه1383 عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 2206 فداااااتتتتتت شممم به بههههه😍دستای قشنگت قراره زندگی به دنیا بیاره وای اره سختم هست🫠☕ دستای قشنگ شما هم قراره جون آدما رو نجات بده
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8851 دستای قشنگ شما هم قراره جون آدما رو نجات بده فدات شمممم خانوم خوشگل😍هر بچه رو که به دنیا میاری تو گوشش یه آرزوی خوب من براش 🫠 و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
کلوچه1383 عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 2206 فدات شمممم خانوم خوشگل😍هر بچه رو که به دنیا میاری تو گوشش یه آرزوی خوب من براش 🫠 من فدای شما بشم خانم خوشگل 😍 😍 😍 من بهشون میگم خوش اومدی به دنیا چه قدر خوش اخلاقی خوش به حال خانوادت