2777
2789
عنوان

پسرعمو😂😂

53 بازدید | 15 پست

پسرعموم ۲۸ سالشه من ۲۰ سالمه

یادم نمیاد از بچگی اصلا با هم حرف زده باشیم ( دلیل خاصی هم نداره واقعا😂)

حتی الان که بزرگ شدیم هم بهم سلام نمیکنیم یعنی من میخوام سلام کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه

شاید سالی یکبار ببینمش خیلی دیر به دیر

از بچگی خیلی زیاد به من خیره میشه در حدی که حتی مامانمم هم فهمیده این همش به من خیره میشه

یبار تو مهمونی بودیم داشت با یکی حرف میزد تا من شروع کردم به حرف زدن با عمه ام یهو صحبتشو قطع کرد به حرفای من گوش میداد

یبار هم یادمه مراسم ختم داشتیم به من گفتن باهاش برم خرید وسایل تزئینی چون سلیقم بهتره پسرعموم یه برق خاصی تو چشماش بود ولی من قبول نکردم و با یکی دیگه رفت

تازههه هر وقت استوری میذاشتم لایک نمیکرد دیروز عکس خودمو گذاشتم لایک کرد و امروز خودشم استوری عکسشو گذاشته مثل من

خجالتی هم نیست با بقیه خیلی راحت حرف میزنه و میخنده

چرا با من اینجوری میکنه؟🚶اگه هم بخوام بگم ازم خوشش میاد پس چرا اصلا از بچگی باهام حرف نمیزنه

من حسی بهش ندارم و علاقه ای هم بهش ندارم فقط میخوام دلیل رفتارشو بفهمم نسبت به رفتارش کنجکاوم همین

نظرتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب صد تا دوست دختر قبلا داشتهبابام چند روز پیش زنگش زده میگه هنوز سینگلی میگه اره عمو شما کسیو برام ...

خب شوخی کرده .ولی بنظرم برات مهم بوده که براش تاپیک زدی اگر پسر خوبیه بهش فکر کن چه اشکال داره

ببین برادر زاده ی منم همینه قبلا که دخترم کوچیکتر بود یه کوچولو باهاش حرف میزد در حد سوال و جواب

الان که دخترم تو سن بلوغه اصلا به زور باهاش همکلام میشه ولی یواشکی نگاش می کنه حواسش به حرف زدنش هست تو جمع یهو می خندن فوری به دخترم نگاه می کنه

منم حس میکنم تو دلش یه علاقه ی کوچولو به وجود اومده ولی به خاطر تفاوت ها دوست نداره دامن زده شه

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ببین برادر زاده ی منم همینه قبلا که دخترم کوچیکتر بود یه کوچولو باهاش حرف میزد در حد سوال و جو ...

الان یعنی از نظر شما به من علاقه داره؟

اخه تعداد دوست دختر های قبلیش کم نیستن