2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

95 بازدید | 22 پست

سلام خانما من تو ۸ هفته جنینم قلبش وایستاده بود و سقط شد 🥺😭 خودم که روحیم خرابه عجیب

از خونواده شوهرمم هی حرف میشنوم که رحمت شل بوده نمیدونم پوسیده و این حرفا برا همون جنین اینطوری شده در حالی که من تنبلی تخمدان و اینا حتی ندارم شورم واریکوسل داره

خیلی حالم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا عزیزم ناراحت نباش انشالا خدا یه بچه سالم بهت میده نگران نباش.اونا از کم عقلیشونه این حرفارو ...

قربونت عزیزم

درسته ولی من واقعا دلم شکسته اینطوری هم میگن روحیم بیشتر خراب میشه انگار دست خودم بوده که افتاده 😔🖤

نه بابا همشون بی سوادن هیچی نمیفهمن

منم این روزارو گذروندم بچم سقط شد شوهرم تافهمید دادوبیداد که مقصرش تو بودی سقط شد🫤🫤🫤🫤🫤هیچوقت اون روزارو یادمنمیره ادم اینجور موقع ها یادش میمونه کی چیکار کرد درکت میکنم باعمق وجودم

علتش واریکوسل شوهرته

جنین هایی که قبل سه ماه سقط میشن علتش نقص ژنتیکیه

نطفه ضعیف ربط داره به ضعیف بودن اسپرم همسرت

عمل کنه واریکوسلشو

هرکار خدا مصلحتی داره خواهر

خواهر من بچه اولش پسر بود بار اولش حامله شد،اما برای دومی خیلی تلاش کردن بعد2سال با آیوآی خدا بهشون دختر داد اما دخترش نقص ژنتیکی داشت 😔بعد8ماه فوت شد اونم با کلی ضجر کشیدن و بیماری

میدونم سخته ولی اینو بدون اول شوهرت عمل کنه،دوما به خانواده شوهرتم بگو مشکل ازهمسرته انقد بهت گیر ندن

منم این روزارو گذروندم بچم سقط شد شوهرم تافهمید دادوبیداد که مقصرش تو بودی سقط شد🫤🫤🫤🫤🫤هیچوقت او ...

فداتشم عزیزم خیلی دوران سختیه واقعا برای یک خانم هم از لحاظ جسمی هم روحی خیلی سخته با اون همه اذیتی که کشیدم جنین تو خونه افتاد ولی سقط ناقص بود چون خیلی خونریزی داشتم رفتم بیمارستان بدون بستری و بی هوشی کورتاژ شدم از درد بیهوش شدم بعدشم اومدم خونه خواهر شوهرم زنگ زده میگه این همه سال نذاشتی بچت بشه برا همین رحمت شل شده شاید خشک شده برو دکتر درمان کنن و هزار تا حرف منم واقعا دلم شکست

حال روحیم خراب بود خراب تر شد 🖤😔

قربونت عزیزم درسته ولی من واقعا دلم شکسته اینطوری هم میگن روحیم بیشتر خراب میشه انگار دست خودم بوده ...

معلومه که از بیسواد هم اونورترن.عزیزمی زیاد فکر نکن.برا خیلیا این اتفاق میفته دست تو که نبوده .سعی کن ازشون دور باشی.عوض اینکه بهت روحیه بدن بدتر روحیتو خراب میکنن.انشالا خدا جوابشونو بده.مطمعن باش خدا یه کوچولوی ناز بهت میده

و من زندگی رو بد جور باختم....

انشالله دوباره باردار میشی و صحیح و سلامت بغلش میکنی به خانواده همسرت بگو ایست قلبیِ جنین به رحمِ من ...

واقعا هر چی بگم انقدر که بی سوادن زن رو همیشه مقصر میدونن

واقعا ایست قلبی بخاطر اسپرمه ؟

معلومه که از بیسواد هم اونورترن.عزیزمی زیاد فکر نکن.برا خیلیا این اتفاق میفته دست تو که نبوده .سعی ک ...

قربونت مهربونیت برم عزیزم

بله دقیقا همینطوره من که همش مواظب بودم ولی خب خدا نخواد نمیشه دیگه

عیب نداره دنیا دار مکافات هست برای خودشون از این اتفاقا هست 💔

قربونت مهربونیت برم عزیزم بله دقیقا همینطوره من که همش مواظب بودم ولی خب خدا نخواد نمیشه دیگه عیب ند ...

بله دنیا میچرخه یه روز هم خودشون این بلا سرشون میاد.حتما چیزای مقوی بخور بدنت خون از دست داده .منم دوبار سقط داشتم خیلی درد داره .به حرفاشونم اصلا توجه نکن.درد بدن میگذره ولی این دردی که از زخم زبون آدم میشنوه اصلا خوب نمیشه

و من زندگی رو بد جور باختم....

علتش واریکوسل شوهرتهجنین هایی که قبل سه ماه سقط میشن علتش نقص ژنتیکیه نطفه ضعیف ربط داره به ضعیف بود ...

خیلی سخته خواهر خدا ب خواهرت صبر بده 😔💔 برای مادر سخت تر از پدره اگه خدا نخواد نمیده دیگه ولی بخاد میده و هر کاری کنی هم نمیفته

منم به شوهرم گفتم برو عمل کن گفت میترسم دوستام میگن اگه عمل کنی عقیم میشی و نمیدونم چی اول بذار ببینیم بچه میشه یا نه اگه نشد عمل میکنم

والا اونا نفهمن این چیزا رو نمیفمن فقط تقصیر رو گردن عروس میندازن من اگه رحمم شل بود یا خشک شده بود که باردار نمیشدم

بله دنیا میچرخه یه روز هم خودشون این بلا سرشون میاد.حتما چیزای مقوی بخور بدنت خون از دست داده .منم د ...

پس همدردیم خواهر💔😔 اره میخورم دکتر چند تا قرص داده مولتی ویتامین و آهن و اسید فولیک و اینا میخورم همشو

شما تو چند هفته سقط کردی 💔😔

سقط خیلی بده وحشتناکه

دقیقا زخم زبون هیچ وقت از یاد آدم نمیره