2777
2789

اومدنت با خودت بود

رفتنت با خدا😂

خوشامدی گوگولی

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوسال پیش کاربریته

منظورت تاپیک اولته

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اومدنت با خودت بودرفتنت با خدا😂خوشامدی گوگولی

من خیلی وقت بود فقط میامدم تاپیک های بقیه رو میخوندم

دیگ گفتم بزار خودمم ثبت نام کنم😂

عکس یه جوون رعنا رو تو اکسپلور میبینی کپشنو میخونی نوشته جاوید نام روزگارتون سیاه بشه که

خوش اومدی اگه تونستی دل بکنی اسم مو عوض میکنم😂😂

چند ساله فقط تاپیک بقیه خاندم

دی الان خودم عضو شدم😁😂

عکس یه جوون رعنا رو تو اکسپلور میبینی کپشنو میخونی نوشته جاوید نام روزگارتون سیاه بشه که

بعضی ها ثبت نامشون از قبل ناقص میمونه برای همونه

ببخشید متوجه نشدم

چطور ؟

اسی بنده خدا گفت الان تازه عضو شدم چرا تاریخش اینطور شده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

همین الان عضو شدم که☹️

خوش اومدی 😁عزیزم

الان از یه کاربر سوال کردم چرا تاریخت ۴۰۳ نوشته ☹️

ببخشید متوجه نشدم چطور ؟ اسی بنده خدا گفت الان تازه عضو شدم چرا تاریخش اینطور شده

چون قبلا ثبت نام شدن سال ۴۰۳ ولی کامل نبوده ثبت نام برای همین جزو کاربرا تو لیست نیومده بودن و تازه تکمیل کردن ثبت نامشونو و اومدن سایت

برای خودمم یکی از کاربری هام همینجوری شده بود

....

چون قبلا ثبت نام شدن سال ۴۰۳ ولی کامل نبوده ثبت نام برای همین جزو کاربرا تو لیست نیومده بودن و تازه ...

متوجه شدم

ممنون از توضیحاتتون