2777
2789
من برای پیشگیری استفاده می کنم. ولی شنیدم برای خانم هایی که خونریزی ماهانه زیاد دارند، توصیه میشه

میرنا فرق داره کلا برای خونریزی زیاد و بزرگی رحمه هورمون پروژسترون ترشح میکنه داخل رحم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میرنا فرق داره کلا برای خونریزی زیاد و بزرگی رحمه هورمون پروژسترون ترشح میکنه داخل رحم

تفاوتی نداره همونه. میرنا ایودی هورمونی هست. هم برای پیشگیری استفاده میشه و هم خونریزی شدید

یک نوع هم هست مسی که اون فقط برای پیشگیری هست

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من برای پیشگیری استفاده می کنم. ولی شنیدم برای خانم هایی که خونریزی ماهانه زیاد دارند، توصیه میشه

بیشتر از واکنش بدنم میترسم یک بار بعد از ج نگ بخاطر استرس بالا دو هفته پریود شدید شدم و توی چند ساعت لخته های بزرگ دفع کردم خیلی بزرگ اندازه ی جنین، که تشخیص آدنومیوز دادن و اورژانسی کورتاژ شدم و چند ماه دوفامد خوردم الان دوباره حجم خونریزی رفته رفته هر ماه داره بیشتر میشه

بیشتر از واکنش بدنم میترسم یک بار بعد از ج نگ بخاطر استرس بالا دو هفته پریود شدید شدم و توی چند ساعت ...

اگه پزشکتون توصیه کرده، استفاده کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تفاوتی نداره همونه. میرنا ایودی هورمونی هست. هم برای پیشگیری استفاده میشه و هم خونریزی شدیدیک نوع هم ...

آلان دوباره آزمایش دادم و پرولاکتین بالاست ولی پرولاکتین بالا پریود عقب میندازه نه اینکه طولانیش کنه