2777
2789
عنوان

ماشین یا طلا

141 بازدید | 22 پست

من دخترم و حدود بیست سالمه یه مقدار طلا دارم الان شرایطی پیش اومده میتونم یه ماشین بخرم البته حالا یا پراید یا کوئیک و ساینا اینا مدل پایین

ولی خب باید همه طلاهامو بفروشم واسه اینکار و بعدا هم خانوادم دیگه واسم نمیخرن همین الانشم با خریدن ماشین من مخالفن و میگن واسه چیته میری دانشگاه یا ازدواج میکنی کلا بدردت نمیخوره

دو به شکم الان نمیدونم چیکار کنم اگه طلاها رو بدم دیگه هیچی به معنای واقعی از خودم ندارم واسه موقع نیاز

از طرفی ماشین نخرم فک نکنم دیگه بتونم بخرم

میشه نصیحتی و مشورت خواهرانه بدین بهم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلا نگه داری در نهایت میبری خونه شوهر اون خرجش میکنه یا بابات ازت قرض میگیره تو جشن برادری کسی خرجش میکنه

ماشین بخری ممکنه رشد قیمتش از قیمت طلا کمتر باشه و ناراحت بشی

میخوای تا بهمن دست نگه دار شاید طلا رشد کرد تونستی ماشین بهتري بگیری

خب درامدتون از کجاست چون ماشین مدل پایین خرابی بیشتر براش پیش میاد بنظرم .. باید درامدی باشه که خرج تعمیر و روغن و لاستیک و بیمه و .. ش بشه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

راستش ماشین به نظرم خرج زیاد داره اگه میتونی از بس هزینه هاش بربیای و خانواده کمکت میکنن صددرصد ماشین چون طلا رو به هر حال میشه خرد خرد گرفت بازم ولی برای ماشین آدم دهنش سرویس میشه تا بخواد پول جمع کنه و بگیره پس به نظرم الویتت ماشین باشه

ماشین اگه مدل زیر بخری باید همش هرجشکنی...اگه شاغلین و محل کارت دوره که مجبوری با ماشین بری وام بگیر ...

نه واسه محل کار نمیخوام کلا میخوام یه ماشین داشته باشم زیر پام باشه جایی بخوام برم همش اسنپ نگیرم یا به بابام بگم برسونتم

ماشین نو بابام باید کمکم کنه که نمیکنه