2777
2789
عنوان

مگه میشه مگه داریم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 42 پست
خیلی ناراحت کنندست واقعا آدم قبل از دادن هر چیزی باید جنبشو ب آدم بده

اینجاس که میگن تو دعاهاتون بخونید خدایا بعد از اینکه مارو هدایت کردی گمراه نکن.

ای خدا چقدر جای ادمای با ثواد و با ایمان تو این کشور کمه 

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
اینجاس که میگن تو دعاهاتون بخونید خدایا بعد از اینکه مارو هدایت کردی گمراه نکن. ای خدا چقدر جای ادم ...

ببخشبد سواد😋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجاس که میگن تو دعاهاتون بخونید خدایا بعد از اینکه مارو هدایت کردی گمراه نکن. ای خدا چقدر جای ادم ...

وااای من همیشه این دعارو میخونم تو قنوتم ربنا لاتزغ قلوبنا بعد از هدیتنا و هب لنا من لدنک رحمتا انک انت الوهاب 

خیلی میترسم گاهی گمراه میشم تو رو خدا برا منم دعا کنید

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
عزیزم یه جواب خوبی براتون نوشته بودم ولی نمیدونم چرا لج کرد نمیفرستاد دیگه اون پاک شد یادم رفت چی نو ...

ممنون ک احترام قائل شدی و جواب دادی عالی بود 

التماس دعا

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
وااای من همیشه این دعارو میخونم تو قنوتم ربنا لاتزغ قلوبنا بعد از هدیتنا و هب لنا من لدنک رحمتا انک ...

چشم برا منم دعا کن خدا یه امتحان سختی داره ازم میگیره عجیب.

چشم برا منم دعا کن خدا یه امتحان سختی داره ازم میگیره عجیب.

انشاالله موفق باشی و عاقبت بخیر 

وای آره و من هم همیشه میگم خدایا لحظه ای من رو به خودم واگذار نکن. هر وقت خواستم کاری کنم که درست نیست جلوم رو بگیر شاید من اونقدر هوای نفس برم غلبه کنم که نفهمم چه میکنم اما تو که می بینی مچ من رو بگیر. خدا کنه هیچ وقت جزو اون گمراهانی نباشم که خداوند ازشون نا امید شده. گاهی میترسم نکنه خدا ولم کنه و کلا بی خیالم بشه.   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
وای آره و من هم همیشه میگم خدایا لحظه ای من رو به خودم واگذار نکن. هر وقت خواستم کاری کنم که درست نی ...

خدارو شکر فعلا خده منو ول نکرده تو اوج گناه و بی محلی ب خدا چنان پس گردنی بهم زد ک خیلی قشنگ همه چیز جمع شد

خدارو شکر فعلا خده منو ول نکرده تو اوج گناه و بی محلی ب خدا چنان پس گردنی بهم زد ک خیلی قشنگ همه چیز ...

خب بخاطر اینکه به مرحله بدی نرسیدی و ذاتتون خوبه. یه آدم هر چقدر هم بدی کنی وقتی خدا میدونه راه بازگشت داره یه جوری اون رو برمیگردونه که خودش هم تعجب میکنه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب بخاطر اینکه به مرحله بدی نرسیدی و ذاتتون خوبه. یه آدم هر چقدر هم بدی کنی وقتی خدا میدونه راه بازگ ...

واقعا خیلی ممنونشم ولی بنده خوبی نیستم و خوب شکرش رو بجا نمیارم متاسفانه 😔

وای آره و من هم همیشه میگم خدایا لحظه ای من رو به خودم واگذار نکن. هر وقت خواستم کاری کنم که درست نی ...

ان شالله همیشه در دید خدا باشی

خدارو شکر فعلا خده منو ول نکرده تو اوج گناه و بی محلی ب خدا چنان پس گردنی بهم زد ک خیلی قشنگ همه چیز ...

خوشبحالت قدرشو بدون محکم طنابی که برات فرستاده رو بگیر تا غرق نشی

خوشبحالت قدرشو بدون محکم طنابی که برات فرستاده رو بگیر تا غرق نشی

ایشاالله ک نشم 🤗