2777
2789
عنوان

هزینه ایمپلنت

75 بازدید | 13 پست

من سه تا دندونم شکسته

رفتم دندون پزشکی گفت قابل درست شدن نیس

چند وقت پیش کشیدم

امروز رفتم واسه ایمپلنت گفت

واحدی 35 تومن

بعد پول پیش بدین

بقیه اش هم اقتصادی ولی باید طلا بیارین بذارین

بعد از پرداخت کامل طلا ها بهتون می دیم

الان گرون یا نه؟

از کجا بفهم جنس خوب می ذاره یا نه

خیلی نگرانم اخه واسه هزینه پیش هم میخوام گوشواره ام بفروشم...

میگم نکنه جنس خوب نباشه و بعدا باز خراب شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی گارانتی دارن ..فک کنم اونو باید ضمانت کنن ..الان این قیمتی که بهت دادن فقط همون پیچ درسته؟ نگفتن چه مارکی منظورش بوده؟که گفته ۳۵ ..چونهزینه روکش و پودر استخوان باز جداست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

هزینه اش رو که خوب گفته . ایمپلنت خوب رو من قیمت گرفتم 50 تومن بدون روکش البته ما شهرستانیم

این قیمت ۵۰ تومن مال کدوم کشور بود منظورش سوئیسی بود🤔.پرسیدین ازشون ..چونمنم میخوام ایمپلنت کنم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

این قیمت ۵۰ تومن مال کدوم کشور بود منظورش سوئیسی بود🤔.پرسیدین ازشون ..چونمنم میخوام ایمپلنت کنم

خیلی قیمت ها بالاست 😭

بعد مایی که دندون هامون جنس خوبی نداره

خیلی اذیتیم

من دندونم نه درد داره، نه سیاهی هیچی

یهو از وسط می شکنه می ریزه

این سه تا همینجوری شکست

و الان مجبور به ایمپلنت شدم

خیلی قیمت ها بالاست 😭 بعد مایی که دندون هامون جنس خوبی نداره خیلی اذیتیممن دندونم نه درد داره، نه س ...

من که چون دو سه بار پر کرده بودم شکست..وگرنه از این لحاظ شکر خدا جنس دندونام خوبه..انشاءالله خدا پولش و جور کنه برامون ..از دندون مصنوعی متنفرم 😂از وقتی سنم کم بود دندون مصنوعیای مامان بابام و میدیدم حالم بد میشد بعد که ایمپلنت اومدخیالم راحت شد ..خبر نداشتم که اینقد گرون میشه.ایمپلنت ارزونترم بزاریمفایده نداره بعد چندسال مجدد ...

نه نگفتنکلا گفت هر واحدی 35 میلیون

حتما قبل ایمپلنت جا بزاره ازشون بپرس واسه کدوم کشور و گارانتی داره یانه ..چون بعضیاش دوام کمتری دارن ..من درموردش زیاد مطلب خوندم

من که چون دو سه بار پر کرده بودم شکست..وگرنه از این لحاظ شکر خدا جنس دندونام خوبه..انشاءالله خدا پول ...

ان شاءالله که جور میشه گلم

خدا بزرگه...

خوبیش اینکه گفته اقسادی برات انجام میدم

و طلا قبول می کنم...