2777
2789
عنوان

خونه متری

62 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم کسی تجربه خرید خونه متری داره؟ پروژه معتبر میخوام که قیمت پایین باشه

قبلش توضیح بدم که میدونم همه خونه ها متری فروش میرن

منظورم پروژه های فروش متری به متراژ دلخواهه

یعنی مثلا از یه واحد 100 متری 5 مترشو میخرین

برای سکونت نیست برای سرمایه گذاری هست که بعد از اتمام ساخت مزایده گذاشته میشه و فروش میره

به نظرم برای فروش خیلی دردسر داره

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
به نظرم برای فروش خیلی دردسر داره

نه فروشش با من یا باقی خریدارا نیست،خود صاحب پروژه میفروشه پول خریدارو میده

اینجوریه که مثلا شما 5 متر رو با 100 میلیون میخرین ولی سال بعد که خونه کامل شد قیمتش بالاتر بره 100 تومن شما میشه 400 تومن،سرمایه گذاریه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه فروشش با من یا باقی خریدارا نیست،خود صاحب پروژه میفروشه پول خریدارو میده اینجوریه که مثلا شما 5 م ...

آها تجربه نداشتم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
آها تجربه نداشتم

مثلا یه پروژه که خود دولت گذاشته اسمش فجر هست محلش کاشانی تهرانه، هر سانت خونه 2,300,000 تومنه که دو سال دیگه ساختش تموم میشه

مثلا دو سال دیگه 2300 میشه 10 تومن یا بیشتر

چقدر جالب نشنیده بودم تاحالا

واسه ما که نمیتونیم خونه بخریم خوبه خرد خرد پول میریزیم سرمایهگذاری میشه حداقل میدونیم دو سال دیگه یه پولی داریم که بتونیم یه واحد کوچیک بخریم

کل خونه با بدبختی مشکل فروش میره وای بحال این مدلی فکر نکنم فروش راحت بره و..

اینا یه سری پروژه هست که هزینه ساختشون از این مدل فروش درمیاد

خانه ریز رو سرچ کنین متوجه میشین

خونه اصن دست شخص حقیقی نیست پروژه ای هست که مثل بورس که سود میزنه اینم آخر پروژه واریز میکنه به همه خریدارا

چند سالی میشه که انجام میشه فقط باید پروژه معتبر پیدا کنین من دنبال پروژه معتبر هستم

کل خونه با بدبختی مشکل فروش میره وای بحال این مدلی فکر نکنم فروش راحت بره و..

مثلا یه مجتمع 50 واحدی هست که تمام واحد هارو اینجوری میفروشن بعد یه سال یا دو سال که ساختش تموم شد پول رو چندبرابر برمیگردونن