2777
2789
عنوان

برفی 🌨️🐕

160 بازدید | 7 پست

من توی عمرم سگهای زیادی داشتم اکثر اونها از نژاد سرابی بودن ، با هیکل درشت و تیزهوش برای نگهبانی

اما وقتی نوجوان بودم یک دوستی پیدا کردم به اسم برفی

یک سگ تقریبا کوتاه به رنگ سفید مثل برف

نمیدونم برای کی بود یا از کجا پیداش شده بود

بصورت اتفاقی در زمین های کشاورزی پیداش کردم و براش غذا دادم ، از اون روز افتاد دنبالم و با من اومد خونمون دیگه من و برفی دوست بودیم

اسمشو گذاشته بودم برفی

وقتی توی دورترین نقطه هم بودم میگفتم برفی یهو پیداش میشد و با سرعت عجیبی به سمتم میومد

کافی بود کوچکترین ناراحتی برای من پیش میومد بالا پایین میپرید و عصبانی پارس میکرد

سگ قوی بود ولی نسبت به سگ های اون زمان که همه سرابی بودن هیکل کوچولوتری داشت

بعدا خیلی دلم میخاست از اون سگا داشته باشم ولی اسم نژادشو نمیدونستم بعد از تحقیقات فهمیدم اسم نژادش ساموید هست

❤️❄️🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟اون همینطوریش ول بود تو دشت و صحرا من گرفتمش بابتش پولی ندادمتوی اون منطقه فقط یه دونه از اون ...

خوش به حالت واقعا

این جهان پوچ ترین معرکه در دیده ی ما بود و از این رو هرگز ، سر عمری که سپرشد به لب تیغ قضاوت گله ای نیست زخلق...

ممنونمخیلی دوست دارم دوباره یکی مثل اونو داشته باشم چون خیلی بانمک و زرنگ بود پا به پای من تو کوه و ...

خب چرا همون موقع نیوردیش پیش خودت؟

این جهان پوچ ترین معرکه در دیده ی ما بود و از این رو هرگز ، سر عمری که سپرشد به لب تیغ قضاوت گله ای نیست زخلق...