2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید

57 بازدید | 18 پست

از اینکه زیاد ب مادرشوهرم محل نمیزارم عذاب وجدان دارن. خیلی زن خوبیه. ولی من زیاد بهش رو نمیدم مثلا میرم خونش ظرف ها رو نمیشورم براش مخصوصا ک چون دخار مجرد داره توی خونه اش و کار نمیکنه.یا اینکه مثلا ب گوشیم زنگ میزنه از هر دوبار ی بارشو جواب میدم.بهش محل نمیدم برا اینه ک اگه بهش رو بدم مثلا نشسته به من میگه فلانی ی چایی میریزی برام در صورتی ک ب دختر نمیگه . یا مثلا توی رابطه با شوهرم نظر میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکممممم میتونی بیشترش کنی

اینکه زنگ میزنن و یکبارش رو جواب نمیدی قشنگ نیست واقعا

از هر سه بار

یکبار تو خونه کمکشون کن و...

تعادل باید رعایت شه دیگه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

متاسفانه از کودکی انقدر سر هر کاری بهمون عذاب وجدان دادن الآن الکی هم عذاب وجدان می گیریم،این کار شما مرز گزاری هست نه محل ندادن اتفاقا خیلی هم عالیه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خب ایرادش چیه ادم دست غریبه هم ی لیوان اب و میده

تا وقتی احترام میبینی احترام بزار کار ادمو نمیکشه ولی اگه کسی نبینه این خیلی بده

این مسائل و خودتون باید بیسنجید

شما فک کن مادر خودته نمیدونم چرا نسبت ب خانواده همسرتون گارد دارید

خوب کاری میکنی من تازه عروسم

چنباری امتحان کردم دیدم وقتی زیاد رو میدم به خودشون اجازه میدن حتی به زیاد خرید کردنم نظر بدن

الان هفته ای ده روزی یه بار میرم بهشون سر میزنم با اینکه تو ی ساختمونیم

اونم مثل مهمون با شوهرم میرم با شوهرم برمیگردم

حالا شاید از سه چار بار یه بارشو پاشم چایی بریزم دورهم بخوریم

اوایل دیدم میشینه اصلا تکون نمیخوره بعد ها تو ی بحثی بهم گفت انتظار داشته من وقتی میرم خونشون میبینم ظرف کثیف دارن بشورم خونشونو تمیز کنم

هیچی تعارف نمیکرد رفتنی انتظار داشت من برم یخچالو خالی کنم بیارم بخوریم ولی من خوشم نمیاد

چنباری مهمون داشتن ماهم خونشون بودیم پاشدم پذیرایی کردم انتظارشون رفت بالا منم دیگه کلا کشیدم کنار

ذات مادر شوهر معمولا همینه😬حالا یکم مهربونتر باهاش رفتار کن اگه ادم خوبیه ، یه چایی ریختن یا ظرف جم ...

آه اخلاقش ی طوری هست ک اگه تو انجام بدی سری بعدی هم تو رو صدا میزنه بیا انجام بده

خب ایرادش چیه ادم دست غریبه هم ی لیوان اب و میده تا وقتی احترام میبینی احترام بزار کار ادمو نمیکشه و ...

مثلا من دیشب شام لازانیا براشون پختم . دیرم امروز صبح ئهم گفت امروز هم لوبیا پلو درست میکنی ؟

گفتم ن حالشو ندارم

آه اخلاقش ی طوری هست ک اگه تو انجام بدی سری بعدی هم تو رو صدا میزنه بیا انجام بده

همین دیگه انجام بدی میشه وظیفه ت

بعد چنبار انجام بدی یه بار انجام ندی میگن به وظیفه ش عمل نگرد

از سه چار بار یه بار انجام بدی اونم چنوقت ی بار میشه لطف