2777
2789
عنوان

یه چیز بگم

102 بازدید | 15 پست

من ف ا ل گ ی ر م

بعد روزانه خانمهای زیادی بهمپیام میدن برای ف ا ل

متاسفانه ۹۵ درصد متاهل و دوس پسر دارن..خیلی ناراحت کننده و در عین حال ترسناکه...هر دو طرف متاهل و وارد رابطه باهم شدم

یا طرف با فامیل شوهرش دوسته و بخاطرش میخواد از شوهره جدا شه

یا یکی از موردها خانمه ۴۵ سالشه دوس پسرش ۳۲ سالشه و بهاطرش انقد گررریه کرد و التماس میکرد کاری کن برگرده..البته من انجام نمیدم کاری برای اینطور موردها

یا خانمه ۵۲ سالشه دوس پسرش ۳۴ سالشه و حسابی هم درگیر عشقشه

ادم فکر میکنه این چیزا خیلی دورن ولی در اطرافمون پررره از این موردها...

لطفن تقاضای ف ا ل نکنید

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ب داد برسه. روز ب روز بدتر هم میشع

هرچقدر هم میگی گناهه انگار نه انگار دست به کارهای عجیبی میزنن مورد بود رفته بود دعای مرگ گرفته بود برای یه شخصی گفتم بهش به خودت برمیگرده اینکارا کسی که دعا میده اگر ماهر بود وضعیت زندگیش به جایی نمی رسید بخاطر پول به کسی دعای مرگ بده

هرچقدر هم میگی گناهه انگار نه انگار دست به کارهای عجیبی میزنن مورد بود رفته بود دعای مرگ گرفته بود ب ...

آفرین قربون دهنت

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️

آفرین قربون دهنت

🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️عصبی میشدم این مورد هارو میبینم یه خانومی بود شوهر داشت متاسفانه با آقایی بود که زن داشت و با یه شخص دیگه رابطه جنسی سه نفره داشتن آنقدر جامعه کثیف شده من کلا این افرادو پاسخ نمیدم

🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️عصبی میشدم این مورد هارو میبینم یه خانومی بود شوهر داشت متاسفانه با آقایی بود که ز ...

کثافت بودنو ب حد اعلا رسوندن. نگران بیماری های جنسی نیستن؟ حالا حیوون بودنشون ب کنار

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️