2777
2789
عنوان

صندوق بورسی

62 بازدید | 16 پست

ممکنه صندوق های بورسی هم همه برن توی صف فروش و شما نتونی واحد های رو که خریدی نقد کنی ؟ مثلا الان یه توافقی بشه قیمت طلا بخاد بریزه و من بخام واحد های عیارم رو بفروشم و نتونم؟

میشه فروخت اماخوب روقیمت پایینتر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیدم عیار بره تو منفی کامل که نشه فروختولی بقیه سهماچرا رفته

پس همچین چیزی ممکنه؟ با این اوصاف شما خرید طلا توی پلتفرم ها رو پیشنهاد میدید یا همین صندوق ها مناسب هستند؟

میشه فروخت اماخوب روقیمت پایینتر

ینی اینجوری نیست که بگن الان قرمز شده دیگه کلا نمیتونی بفروشی؟

من بورس تا الان کار نکردم نمیدونم چجوریه این اصطلاح قرمز یعنی صف فروش دیگه؟

ینی اینجوری نیست که بگن الان قرمز شده دیگه کلا نمیتونی بفروشی؟من بورس تا الان کار نکردم نمیدونم چجور ...

نه مثلاممکنه رو۶۰تومن خریده باشی صف فروش گیرکنی رو۵۸یا۵۷بفروشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پس همچین چیزی ممکنه؟ با این اوصاف شما خرید طلا توی پلتفرم ها رو پیشنهاد میدید یا همین صندوق ها مناسب ...

اصلا طلای بورس رو نمیتونم با طلای پلتفرمای دیگه مقایسه کنم. اونا اصلا امنیت ندارن به نظرم.خودم که حاضرنیستم برم تو اون برنامه ها طلا بخرم

من صندوق عیار رو از۱۸ یا۲۰تومن دارم

دردم از یار است و درمان نیز هم
ینی اینجوری نیست که بگن الان قرمز شده دیگه کلا نمیتونی بفروشی؟من بورس تا الان کار نکردم نمیدونم چجور ...

نه اینجوری نیست که نتونی بفروشی.همیشه خریدوفروش هست

دردم از یار است و درمان نیز هم

آره ممکن بری تو صف فروش. اما این اتفاقا اون بیرون برای طلای فیزیکی هم ممکنه پیش بیاد.یعنی شما نتونی صندوقتو بفروشی. طلای فیزیکیتو هم بیرون نمیتونی بفروشی. با ترس این مورد خودتو از سرمایه گذاری محروم نکن به نظرم

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

پس همچین چیزی ممکنه؟ با این اوصاف شما خرید طلا توی پلتفرم ها رو پیشنهاد میدید یا همین صندوق ها مناسب ...

صندوق طلا خیلی معتبرتره.اگه میخای بخری بهتر از اپلیکیشن هاست

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

اصلا طلای بورس رو نمیتونم با طلای پلتفرمای دیگه مقایسه کنم. اونا اصلا امنیت ندارن به نظرم.خودم که حا ...

بله من هم شنیدم که این پلتفرم ها خالی فروشی میکنند و امنیت ندارند . من فکر میکردم صندوق ها چیزی جدا از ایزی تریدر هستند و مثل پلتفرم ها که هر موقع بخای میتونی سهم تو بفروشی عمل میکنند و صف فروش ندارند. فقط شما که تجربه دارید میدونید میزان رشد این صندوق ها به نسبت طلا چقدر کمتره؟ یا میزان رشد سرمایه درست مثل طلای فیزیکیه

بله من هم شنیدم که این پلتفرم ها خالی فروشی میکنند و امنیت ندارند . من فکر میکردم صندوق ها چیزی جدا ...

اگردیدت بلندمدته فرزبخر

فرقش با عیار چیه؟

سهم خوبیه جزسهام بنیادیه بورسه قبلاباطلابالاوپایین میشدامافعلاراهشوازطلاجداکرده