2777
2789
عنوان

دریغ از یه نفر

68 بازدید | 10 پست

چرا با وجودی که قیافم بد نیست نمی گم خوشگلم ولی واقعا اونقدر هم زشت نیستم که حتی یک نفر هم بهم هیچ مدل درخواستی نده نه دوستی نه ازدواج نه هیچی.

۲۵ سالمه منظورم داخل دانشگاه

به عنوان یه دختر دلم میخواد حداقل یه پیشنهادی بشه دلم گرفته بود اومدم اینجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید خیلی سر سنگینی برا همینه ساکت و سر سنگین ک اگ اینجوریه ب همین رویه ادامه بده بنظرم

یکم سر سنگینم اره اما اصلا خودمو نمی گیرم یکم خجالتی ام فقط. چرا ادامه بدم منظورت چیه

یکم سر سنگینم اره اما اصلا خودمو نمی گیرم یکم خجالتی ام فقط. چرا ادامه بدم منظورت چیه

منظورم اینه ک آدم با اصالت دنبال دختر سر سنگین میگرده پس فک نکن با پر سر و صدا بودن میشه ک همه ب ادم پیشنهاد بدن بله پیشنهاد میدن ولی روابط سطحی ب چه دردی میخوره جز اینکروحتو زخمی کنه

منظورم اینه ک آدم با اصالت دنبال دختر سر سنگین میگرده پس فک نکن با پر سر و صدا بودن میشه ک همه ب ادم ...

بله دقیقا منم همین طرز فکرو دارم اصلا خودم از پسرای این نسلی زیاد خوشم نمیاد چون دنبال روابط سطحی ان.

بحث من چیز دیگه است درد نخواسته شدن هر چقدر هم ادم سرسنگین باشه

نمی دونم ایرادم از کجاست

بله دقیقا منم همین طرز فکرو دارم اصلا خودم از پسرای این نسلی زیاد خوشم نمیاد چون دنبال روابط سطحی ان ...

نزن این حرفو هیچ وقت خیلیم خوبی هر کیم نخواد لیاقتتو نداره گل دختر

امیدوارم یکی بیاد سراغت ک لیاقتتو داشته باشه

نزن این حرفو هیچ وقت خیلیم خوبی هر کیم نخواد لیاقتتو نداره گل دختر امیدوارم یکی بیاد سراغت ک لیاقتتو ...

❤️

پس فعلا دل خودمو با این حرفا خوش کنم حالا اگه یکی هم بیاد جوابم منفیه از همین الان اماده ام بگم نه🤣🤣