2777
2789
عنوان

کیست هموراژیک

10 بازدید | 0 پست

سلام عزیزان نی نی سایتی امیدوارم حالتون خوب باشه

ازتون میخام اگه کسی تجربه مشابه داره بیاد وتو تاپیکمراجبش حرف بزنیم من چنروز یبوست بودم دیشب رفتم برای دفع ببخشید که میگم اما زور زدم و بعد یهو سمت راست زیر شکمم درد بدی گرفت وبعد اون کلا زیرشکمم درد گرفت یکم استراحت کردم اما بهتر نشدم بغد رفتم درمانگاه پزشک عمومی بهم گفت سونو بدم چون اخرشب بود جایی نداشت بهم سرم وامپوا مسکن داد تزریق کردم بهتر شدم دیگه درد نداشتم اومدم خونه خابیدم صبح رفتم برای سونو اونحا بهم نگفته بودن اب بخورم خودم قبلش ۴ یا ۵ لیوان اب خوردم رفتم برای سونو سونو انجام دادم همه چیز طبیعی بود فقط توی تخمدان زاستم یه کیست هموراژیک ۳ونیم سانتی بود و برای قسمت اپاندیس همنوشته بودن اپاندیس حاد رویت نشد اما نیاز به معاینه بالینی و ازمایش هست برای تشخیص دقیق

بعد اون رفتم دکتر عمومی نشون دادم و گفتن احتمالا کیست خونریزی کرده اینم بگم مایع ازاد لنگی توی سونو دیده نشده بود و دکتر گفت احتمال اپاندیس هم رد نمیشه ینی ممکنه همچنان اپاندیس باشه بعد من یه نوبت برای دکتر زنان گرفتم و دکتر بداهلاقی بود استرسم رو کمتر نکرد و با لحن خوبی صحبت نکرد فقط بهم ویتامین د۳ داد و سیپروترون کامپاند داد من الان توی قسمت راست زیر شکمم و همون قسمت توی کمرم یه حس ازار دهنده دارم و هنوز هم استرس و اظطراب زیاد لطفا اگه کسی شرایط مشابه داره بامن درمیون بزاره من نگرانم نمیدونم ک به بیمارستان مراجعه کنم یا نه