2777
2789
عنوان

گربه ها

51 بازدید | 10 پست

کسی راهکار برای دور کردن گربه ها داره؟؟

یه زمانی یک دستگاه نویز تلویزیون تبلیغ میکرد برای دور کردن موش و حشرات...همچین چیزی برای گربه ها نیست؟؟

من به شدت میترسم حتی از صداشون . و برای اسپری کردن آب یا پیش کردن میترسم حتی از دور این کارو کنم.

قصد آسیب زدن هم ندارم اصلا ولی ساختمون جدیدی ک رفتم توی پارکینگ و جلوی در ورودی خیلی گربه داره حتی تا طبقه اول هم میان. و این مدت همش دارم به همسایه ها میگم بیاین فراری بدین من رد شم از اونجا. واقعا دارم اذیت میشم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من عاشق گربه هام و حیواناتم

ولی خب درکت میکنم دست خودت نیست میترسی ولی همین که آسیب نمیزنی به زبون بسته ها خیلی عالیه و منو خوشحال میکنه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

مگه از گربه هم میترسن؟

من از همه حیوونا میترسم متاسفانه. با اینکه حسرت داشتن گربه یا سگ دارم ولی دست خودم نیست .

از پرنده چرنده جهنده دونده خزنده همههه چی🤦🏻♀️🤦🏻♀️

ولی خب گربه ها همه جا هستن و راه فراری نیست.

من از همه حیوونا میترسم متاسفانه. با اینکه حسرت داشتن گربه یا سگ دارم ولی دست خودم نیست . از پرنده چ ...

نترس🥲🥲 خیلی نازن گربه ها

ایتجا متاسفانه نیست باشن هم اصلا نمیزارن نزدیک بشی فرار میکنن

متاسفانه راهی نداره.مگر خودشون از کسی خوششون نیاد.اما نترسونیشون. میدونم خودت میترسی اما اینا قلبشون ...

گربه هیچ تهاجمی نداره. یعنی تا احساس خطر نکنه کاری نداره. تازه اگه بترسه هم احتمال بسیار زیاد خودش فرار میکنه.