2777
2789
عنوان

مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست
خوش بحالت منم 19سالگی اومدم خونم سه سال مشکل واژینیسموس داشتم تازه درمان شدم کمبود بچرو تو زندگی حس ...

نترس عزیزم..من بعد شیش ماه اقدام باردار شدم..بی بی چک های منطقمون تموم شده بود..بعد اعصابم خورد شد..گفتم خدایا هرچی خودت بخوای خوبه..اگه لیاقت دارم که بده اگه نه که هیچ..بیخیال شدم و ماه بعدشم بی بی چک نذاشتم و آز خون دادم و مثبت بود تا خونه مثل اوسکلا میخندیدم

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
نترس عزیزم..من بعد شیش ماه اقدام باردار شدم..بی بی چک های منطقمون تموم شده بود..بعد اعصابم خورد شد.. ...

عزیییییزدلم   انشالله دامن همه سبز شه منم بین اونا

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیییییزدلم    انشالله دامن همه سبز شه منم بین اونا

ایشالا گلم امیدت به خدا باشه..هیچ کسو نا امید نمیکنه..ایشالا بیای اینجا تاپیک باردار شدنت و بزنی اون زیرم بنویسه فقط ۳۹ هفته و شش روز به تولد باقی مونده😂😂😂😂

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
ایشالا گلم امیدت به خدا باشه..هیچ کسو نا امید نمیکنه..ایشالا بیای اینجا تاپیک باردار شدنت و بزنی اون ...

وااااااااااااای یعنی منم میبینم اون روزووووو؟قربونت برم ابجی خیلی شادم کردی با حرفت همین الان زنگ زدم به شوهرم میگه سرسزارینیم میگم عا کن منم بیام میگه انشالله

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
وااااااااااااای یعنی منم میبینم اون روزووووو؟قربونت برم ابجی خیلی شادم کردی با حرفت همین الان زنگ زد ...

عزیزه دلمی