2777
2789
عنوان

مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست

زوده از حالا خودتو تو دردسر ننداز

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
چشم خانم دکتر گل اتفاقا شوهرمم میگه ارشد بخون بعد ولی احساس نیاز میکنم

عزیزم احساس رو بذار کنار دوست من همین کارو کرد الان پشیمونه.. کلی ارزو برای خودش داشت الان تمام شبو روزش درگیر بچست و وقتی برای خودش نداره

فعلا زوده گلم وقت بچه نیست وقت رسیدن ب خودت و همسرته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای انشالله باردار شم..چشم عزیرم منم به عقیده شمام بدون بچه سوت و کوره دنیا

گلم ایشالا خدا یه نی نی ناز و آروم بهت بده که لذتشو ببری..نمیدونی چقد همه چیش قشنگ لباس و سیسمونی خریدن براش‌..بغل کردنش حتی سختیاش شیرین میشه

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
عزیزم  مرسی از حرف قشنگی که زدی عالی بودن

من خودم عاشق بچه ام به چند دلیل نیوردم

1- بخاطر اینکه خاهر بزرگترم هنوز بچه دار نشده یجورایی دلم میسوخت و خداروشکر الان حامله است

2- بخاطر اینکه هنوز 11 ماهه عروسی کردم

3- به خاطر اینکه شوهرم شغل مناسبی نداره

ولی گفته شوهرم من عاشق بچه ام 2 یا 3 تا از طرفی ام خودم 27 سالمه و موندم واقعا

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
گلم ایشالا خدا یه نی نی ناز و آروم بهت بده که لذتشو ببری..نمیدونی چقد همه چیش قشنگ لباس و سیسمونی خر ...

وای خدا منم عاشق بچم بغل هرکی بچه میبینم چشام پر میشه شوهرمم میبینه دراین حد دوس دارم رضایت داده تا دوسه ماه اینده اقدام کنیم دعا کنین برام 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بعدشم تو سن پایین بارداری خیلی کم خطر تره زنایی که زایمان میکنن بدنشون سالم تر از قبل میشه..قوی میشن..نی نی بیار ایشالا هیچوقت پشیمون نمیشی و میگی کاش زودتر میاوردم

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
وای خدا منم عاشق بچم بغل هرکی بچه میبینم چشام پر میشه شوهرمم میبینه دراین حد دوس دارم رضایت داده تا ...

امید به خدا

من خودم عاشق بچه ام به چند دلیل نیوردم 1- بخاطر اینکه خاهر بزرگترم هنوز بچه دار نشده یجورایی دلم می ...

قبل سی یکی بذار بشه خود سی هم یکی..خداروشکر ابجیت بارداره سوم اینکه بچه روزیشو باخودش میاره مام وضع مالی خوبی نداریم ابجی

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
بعدشم تو سن پایین بارداری خیلی کم خطر تره زنایی که زایمان میکنن بدنشون سالم تر از قبل میشه..قوی میشن ...

مرسی از امیدی که بهم دادی عزیزم حتما 

تازه من ۲۷ سالگی دخترمو میفرستم مدرسه..دخترخالم ۳۰ سالشه جلوگیری میکنه..البته شوهرش بچه نمیخواد خودش هلاکه..صبح تا شب تو کنسرت و رستوران و دانشگاه و آموزشگاهه..ولی قشنگ میشه فهمید کمبود داره

قبل سی یکی بذار بشه خود سی هم یکی..خداروشکر ابجیت بارداره سوم اینکه بچه روزیشو باخودش میاره مام وضع ...

وای کاش شوهرم کار پیدا میکرد از اول پاییز تو فکرشم برم برای اقدام

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
مرسی از امیدی که بهم دادی عزیزم حتما 

فداتشم. عزیزم..انشالله سال دیگه این موقع صداش بپیچه تو خونت...مثل دختره من جیغ جیغو باشه نفهمی کی شب شد

تازه من ۲۷ سالگی دخترمو میفرستم مدرسه..دخترخالم ۳۰ سالشه جلوگیری میکنه..البته شوهرش بچه نمیخواد خودش ...

خوش بحالت منم 19سالگی اومدم خونم سه سال مشکل واژینیسموس داشتم تازه درمان شدم کمبود بچرو تو زندگی حس میکنم با اینکه بقول شما صب تا شب دانشگاه و کلاس و اینور اونریم خدا منتظرم نذاره فقط طاقت ندارم

وای کاش شوهرم کار پیدا میکرد از اول پاییز تو فکرشم برم برای اقدام

انشالله نگران نباش شاید قدم نینیت افتاد شوهرت یه کار توپ پیدا کرد