2777
2789
عنوان

ميشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 119 پست
نه نمیگم هرروز دعواوهرروز کتکوکتری چندوقت میش زر تو طحالم دیر مرسبدم میمیردم  شکاکه مریضه خستم ...

همون موقع که زد تو طحالت  تو که قصد خودکشی  داشتی   خوب  میزاشتی  اینجوری میمیردی  که  خونت بیفته گردنش    نه اینکه الان  الکی بیایی   و ننه من غریبم در بیاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=62404415]خدا سرت بیره[/QUOT

ههههههه

برو بابا  فکر کردی  میای  بگی   اینجوری  ملت چیکار میکنن

تو که قصدت  خودکشی  خوو دیگه اینجا اومدنت چیه  اگر هم قصد نداری  پس غلط کردی  میای  ملتو سرکار میزاری...

بیشتر غلط غلوط بنویس شاید باور کردیم

راستی  پست های ما روهم غلط غلوط میخونی🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😎🙂🙂🙂

مناستفم واسه همتون اگه فلط علوت مینوسوم چون چشمان بیشتر دارن سیاهل میزن  کارتون شدومسخره وردن& ...

الان متوجه كارت نيستي،،، نكن اينكار رو برو يه ليوان شير بخور. بزنگ به اورژانس يا خواهر و برادري. 

چرا خودكشي؟!؟ طلاق بگير بچه اتم بگير بشين زندگيتو بكن

شوهرت ديوونه اس دنيا كه به اخر نرسيده

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
[QUOTE=62404415]خدا سرت بیره[/QUOT ههههههه برو بابا  فکر کردی  میای  بگی &nbs ...

تو غلط کری که میای و فحش میدی من جکار ب تو دازم نازاحی نیا بیشرف

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من سرنیجه و تهوع دام فعلا

تو بميري اون ناراحت نميشه ميره يه زن ديگه ميگيره بچه ات هم بايد با نامادري بزرگ بشه

قوي باش دختر 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
مامانم شهرستانه شوهرم بلاکم کدره هیچسو ندام پناه اوردمبه شا مموناز راهنماتون 

شوهر من سه ماااااهه بلاکم کرده. منم ک خطمو عوض کردم. حالا دو ساعت شوهرت بلاکت کرده رفتی خودکشی

الان متوجه كارت نيستي،،، نكن اينكار رو برو يه ليوان شير بخور. بزنگ به اورژانس يا خواهر و برادري.&nbs ...

هیچگسو ندارم تک بجه م 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
پودرسوسک دارم ...

تو اگه ضعیف بودی نمیتونستی تو سختی مراقب بچت باشی چرابچه دارشدی.حالا ک شدی یا دل دجون بجنگ.شوهرت بده خب قبول نتونستی ازخودت مراقبت کنی حداقل مراقب بچت باش  ازخودت بگدر خودکشی نکن چرذخودتوراحت میکنی م ا د ر خ و ب  

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.