2777
2789
عنوان

ميشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا اینقدر کم خوردی

با وسواس خوردی

دو. تا از. این دو. تا ازراون

اینطوری ادم هیچیش نمیشه

اگه سرکاریه که خیلب زشته

اگه جلب ترحمه بازم زشته

اگه واقعیه که حتما پیش روانپزشک برو و روانشناس تا با مشاوره به خودت بیای

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

یکی از آشناهای ما ک شوهرش خیییلی اذیتش میکرد یه پسر ده ساله هم داشت. یه روز پا میشه خونه تمیز کنه یهو قرص برنج پیدا میکنه ... همونجا میخوره ولی پشیمون میشه زنگ میزنه داداشش میاد میبره اورژانس شستشو میدن ولی کبدش داعون میشه و میمیره. تقریبا دو سه ساعت بعدش.

الانم یادش میفتم غم رو دلم سنگینی میکنه. 

یکی از آشناهای ما ک شوهرش خیییلی اذیتش میکرد یه پسر ده ساله هم داشت. یه روز پا میشه خونه تمیز کنه یه ...

منم خیلی بهش فکر کردم متاسفانه 😶

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

واقعی هست؟فکر کنم سرکاریم.الان نیستی یعنی مردی؟؟

عکس قرصامو گذاشتم سرم گیج میره الان اومدم اب بدم دست پسرم شکست عکس قرصامم گذاشتم قلبم داره منفجر میشه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
میخوم شوهرم یکم ترسه

نه میره میگه این زن توانایی نداره و صلاحیت مادر بودن نداره.

این ک راهوحل نیس.پاشو پاشو برو درمانگاه..پاشو.توکل کن ..ی راه خوب واسه قوی بودن پیدا کنی ..

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄