2777
2789
عنوان

استوری اکسم

179 بازدید | 21 پست

بچه ها تاپیک قبلی عکس فرستادم اصن نیومد

ببینین یک کلیپ سفید و مشکیه

ی پسره داره یا دختر و پسر رو که همدیگر رو بغل کردن نگا میکنه

بعد ی متن نوشته اینایی که الان دارین مال شما نیست نوبت شماست

الان این ینی چی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی فضای کلیپ غمگینه ها الان ینی با کسیه یا نیست😐😂

کجاش غمگینه طبق گفته هات؟

به نظرم هست

«هر چه بالاتر روی، از نظر آنان که پرواز نمی دانند کوچکتر به نظر میرسی! پس تو فقط به اوج گرفتنت ادامه بده»

الان اون چیزی که میبینی (مثلاً رابطه و بغل کردن دو نفر) برای تو نیست ولی یه روز نوبت تو هم میرسه و خودت چنین رابطهای خواهی داشت اون پسره هم که از دور به زوج نگاه میکنه معمولاً نماد کسیه که فعلاً تنهاست و حسرت یا آرزوی داشتن چنین رابطهای رو داره

نه ببین یه پسره داره با بغض اون دوتا رو نگاه میکنه

عه اهااااان

نه داره میگه نوبتش شده رابطه عاشقانه بقیه رو نظاره گر باشه

«هر چه بالاتر روی، از نظر آنان که پرواز نمی دانند کوچکتر به نظر میرسی! پس تو فقط به اوج گرفتنت ادامه بده»

یعنی شماهایی ک تو رابطه اید،خیلی ذوق نکنید

دختره ماله شما نیست شمارو نمیخواد،نوبت شماس فقط

یجورایی میگه هعی ما تجربه داریم میدونیم قلبش مال من نبود فقط نوبت من بود

این مدلی فاز چصناله و سینمایی و نصیحت

امیدوارم تونسته باشم منظورم و برسونم

مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

منظورش اینه همین که باهاشی بعد میره با نفر بعدی،نوبتی میچرخن،یعنی الان نوبتته باهاش باشی بعد تموم میشه میره بعدی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم