2777
2789
عنوان

جاری عقده ای

172 بازدید | 22 پست

دیروز دعوت بودیم خونشون سه تا تک پوش انداخته بود تو ی دستش😂😂😂 تک پوشو مگه نباید تک بندازی؟ سه تا پهن !!!! حالا من خوشم ازین کارا نمیاد واقعا . اهل خودنمایی نیستم . البته اون ازین تازه ب دوران رسیده هاست . تازه اومده تو شهر داره زندگی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا خواسته بندازه واسه دله خودش

همیشه دلیل بر این نیست که میخواد خودنمایی کنه یا پز بده

قضاوت نکن زود

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

تاپیک واقعیه؟

اگر بله خوب ده تا بندازه خودش میدونه

من طلا دوست ندارم و نمیندازم یک خانم داره و دوست داره و لباس از طلا می پوشه. هر کس خودش میدونه

ولی تاپیکت شوخی بودها😁

تاپیک واقعیه؟ اگر بله خوب ده تا بندازه خودش میدونه من طلا دوست ندارم و نمیندازم یک خانم داره و دوست ...

ن واقعیه واقعا . سه تا تک پوش پهنو معمولا تو یک دست نمیندلزن .جوری ک جا نمیشد تا ارنج اومده بود . ب این کار میگن عقده ای بازی . حداقل میتونست هر دستشو یکی بندازه

ممن خودم از النگو خوشم نمیاد نمینمیندازم ولی معلومه بد سوختی

ن عزیزم نسوختم .چون فهمیده بود من طلا گرفتم اینکارو کرده . چ طرز حرف زدنه؟! بعدم اینکارش ک سع تا تک پوش پهن تو یک دست عقده ای بازیه . حداقل هر کدومش تو ی دست باشه