سلام خانوما من تحت نظر دکترم برا بارداری تقویتی و قرص پرژسترون نوشت برام از ۱۴پرویودی شبی ۲تا بخورم خوردم تموم شد یه هفته ست قرص تموم شد ولی پریود نشدم فک کنم ی شب نزدیکی محتفظت نشده داشتم دقیق یادم نمیاد الان صبح یه ترشح سفید غلیظ چسبناک داشتم بنظرتون باردارم یا ن ؟سه روز مونده به پری هیچ علایمی ندارم پری
ان شاالله که بارداری بزار یک هفته الی ده روز از موعده ت بگذره ،اگه نشدی بی بی چک بزن و بعدش برو تیتر بتا بده
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
من قبل بارداریم همیشه یک هفته به پریودم یا سه روز مونده به پریودم سردرد و شکم درد داشتم ولی حامله که بودم و نمیدونستم ،یک هفته رد شد از پری نه سردردی نه چیزی ،فقط همش حس میکردم میخوام بشم ولی نمیشدم ،پیاده روی که میکردم زیر شکمم حالت نبض میزد ،هشت روز رد شد ،بی بی ها همه منفی، تا اینکه آخرین بی بی من انداختم سطل، بعد نیم ساعت شوهرم رفت سرویس داخل سطل رو نگاه کرده دید دوتا خطه ،با ذوق بغلم کرد ،رفتم سونو گفتن کیست هست ،دو روز بعد نوبت دکترم شد رفتم گفت باید تیتر بتا بدی و اونجا توی آزمایشگاه فهمیدم باردارم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس