2777
2789
عنوان

از گذشتتون نگید

310 بازدید | 22 پست

تروخدا اگ ادم درستی شدید دیگ به همسرتون نگید قبلا چه کارایی کردید

اگر عذاب وجدان دارین از همون اول کات کنین به مرحله ازدواج نرسه

اما اگ رسید دیگ نگیدد به نامزدتون نگید

خیلی درک بعضی قضیه ها سخته🫧

اره واقعا نگید وقتی ازدواج کردید یا قبلش بگید یا هیچ وقت نگید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باید گذشته جوری باشه که نشه تعریف کردحق هر کسی هست گذشته واقعی همسرش رو بدونه و آگاهانه ازدواج ک ...

چون اینجا ایرانه و گذشته ی اقایون هرچی باسه بی اهمیته اما گذشته خانوم مهم

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

چرا باید گذشته جوری باشه که نشه تعریف کردحق هر کسی هست گذشته واقعی همسرش رو بدونه و آگاهانه ازدواج ک ...

شما برو کنکاش کن و اگاهانه ازدواج کن

آقایون نامحترم عضو سایت، درخواست دوستی ندید ❌

توی یه سن هایی آدم از روی احساسات و هیجان کارهایی میکنه که وقتی پخته میشه بابتش عذاب وجدان میگیره.

در ضمن مگه بین آقایون چندتا آدم امن وجود داره که بشه راحت حرف زد؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔