2777
2789
عنوان

پارتنرخسیس

81 بازدید | 17 پست

میریم بیرون فقط سفره خونه،یکی دوبارم مثلا شام خواستیم بریم رفت از سرراه این پیتزا۲۰۰خرید هی تعریفشو میکرد من چیزی نگفتم دیگه...بعد خودش میدونه که کلا من زیاد با دوستام و خانوادم کافه رستوران میرم...ولی اینطوری میکنه.

بهش میگم جمعه بیا بریم شهربازی و بعدم بریم فلان کافه...اول بعد چقدر جواب داد باشه بعد، ی ساعت از بی پولی نالید موجودی کارتم گریه داره هیچی نمونده واسم خیلیییی گفت

همین هفته پیش معامله ای کرده۵۰میلیون با همون دست همشو خرج کرده نگفت بیا بریم هرجای تو بخوای بعد الان اومده بعد ی ساعت ناله کردن میگه کیک درست کن تا جمعه بریم بیرون.

خیلی بدم اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه داره و خساست میکنه و تحملشو نداری کات کن

ولی اگه نداره واقعا اذیتش نکن و نمیدونم دیگه

اگه پسری هرچقدر داره رو خرج میکنه بنظرم قابل احترامه=) چون اوضاع شدیدا خرابه.

مردی که ناله ی بیپولی شو تو دوستی واسه زن بیاره دو قرون نمیارزه

من بعد ازدواجمون فهمیدم شوهرم بعضی روزا ناهار نمیخورد پولشو جمع کنه واسه من هدیه بخره تو اشنایی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

واقعا الان که بدت اومده هرکی بیاد توجیهت کنه فایده نداره ولی درکت می کنم آدم خسیس خیلی مزخرفه خیلی

واسه خودشم خرج میکنه؟

شاید با دخترای دیگه که بوده خرج واسشون میکرده بعد دیده فایده ای نداشته دیگه نمیکنه

اگه داره و خساست میکنه و تحملشو نداری کات کنولی اگه نداره واقعا اذیتش نکن و نمیدونم دیگهاگه پسری هرچ ...

وقتایی هم که داره اینطوریه...ی بار بردم بیرون گفت شام بریم...این همه بردم باغ رستوران بعد فقط قلیونی سفارش داد باز بلندم کرده رفتیم از ی بیرون بر جای ارزونی دوتا همبرگر گرفته

خیلی بهم برخورد و ی مدت زیادی باهاش کات کردم و بد ترین حرفارم بهش زدم

وقتایی هم که داره اینطوریه...ی بار بردم بیرون گفت شام بریم...این همه بردم باغ رستوران بعد فقط قلیونی ...

برین بهش بابا مگ قحطی اومده بلاکش کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

واقعا الان که بدت اومده هرکی بیاد توجیهت کنه فایده نداره ولی درکت می کنم آدم خسیس خیلی مزخرفه خیلی ...

اره میکنه،روز تولدم واسه هدیه رفت ی شال بدردنخور ۲۰۰تومنی گرفت واسه خودشم ی تیشرت خوب