2777
2789
عنوان

جوجه اردک زشت

68 بازدید | 14 پست

من خیلی احساس زشت بودن و عدم اعتماد بنفس میکنم

به پارتنرم گفتم من زشتم گفت خودتو توی آیینه دیدی ؟؟

به مامانم گفتم گفت برو توی آیینه نگاه کن میفهمی قشنگی یا زشتی

پیش مشاور هم رفتم ولی تاثیری روم نذاشت گاهی اوقات خیلی جدی دلم میخواد خودکشی کنم بخاطر چهره ام 😐۲۳ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر خوشگلی دیگه

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

بابا ولکن زشت یا زیبا مهم بخت و اقبال ادمه بخدا

ب خودت برس و زندگیتو بکن مگر حالا میگن زشتا زندگی نکنن و پیشرفت نکنن و ازدواج نکنن و... ولکن

بعدم زشت وزیبا معنایی ندارن بخدا همه زیبان اصلا باید قلبشو زیبا کنه تا زیبایی ببینه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

تجربه ثابت کرده اونایی که فکر میکنن زشتن خیلیم کیوت و جذابن

برعکس اونایی که از دماغ فیل افتادن .........🥴🥴🥴

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

هیچ وقت خودتو جلو پارتنرنت کم نگیر ازش نپرس خوشگلم یا زشتم تو چشمش یه جوری میشی

برعکس جلوی اون به خودت و پوست و موهات برس لباس خوب و آرایش لایت کن و با اعتماد به نفس کامل باش

اینم یه نصیحت خواهرانه😊❤️

هیچ وقت خودتو جلو پارتنرنت کم نگیر ازش نپرس خوشگلم یا زشتم تو چشمش یه جوری میشیبرعکس جلوی اون به خود ...

به خودم که میرسم و با آرایش خوبم

بدون آرایش زشتم

دلم میخواست اینقدر زیبا بودم که نیاز به آرایش نبود

به خودم که میرسم و با آرایش خوبم بدون آرایش زشتم دلم میخواست اینقدر زیبا بودم که نیاز به آرایش نبود

عزیزم وقتی شما با یه آرایش ساده مثل ضد آفتاب و رژ کمرنگ یه ریمل زیبا بشی مطمئن ذاتا زیبایی