2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 20 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب ۴۴ یادته افتاده ازدواج کنی گلم منظورم این نیست دیره ماهی هروقت از آب بگیری تازهس اما ممکن بود کیس ...

دیگه هم اشتباه کردم بخاطر ملاک هایی که داشتم و هم اینکه قسمت نبود و اینکه حقیقتا خودم اصلا بفکر ازدواج نبودم

آره اونم میگه بچه هاش آرومن، البته خودشم آرومه خوبه

به نظرم چون فقط بچه داره رد نکن و با بچه هاش چندجلسه ببینشون بعد تصمیم بگیر

من بچه های طلاق دیدم واقعا اکثرشون آرومن آدم دلش کباب میشه بخدا

دیگه هم اشتباه کردم بخاطر ملاک هایی که داشتم و هم اینکه قسمت نبود و اینکه حقیقتا خودم اصلا بفکر ازدو ...

الانم باز داری اشتباه میکنی تصمیم به این مهمی تو زندگیتو میای تو نی نی سایت از یه مشت غریبه که شرایط زندگیتو درک نمیکنن واگذار کنی...اینجور جاها نباید همچین نظرات مهمی که زندگیت رو دگرگون میکنه رو بپرسی چون هر جور ادمی ممکنه بیاد تو پستت که نتیجه زندگی تو واسشون مهم نیس میان بر اساس تعصبات شخصی و عقاید خودشون یچی مینوسن میرن دیگه واسشون مهم نیس نظرشون چه تاثیری توی زندگیت میزاره...نی نی سایت بیشتر سایت سرگرمیه چرت و پرته که بیای مثلا مسائل بی اهمیتی مثل اینکه با خانواده شوهرم دعوام شد بگی چهار تا ادم بیکار بیان دلداریت بدن حالت بهتر شه نه همچین تصمیمات مهمی رو واگذار کنی بهشون.

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه