2777
2789
عنوان

ازدواج

283 بازدید | 20 پست

سلام دوستان لطفاً اگر تجربه دارید راهنماییم کنید. من دختر مجرد۴۴ساله هستم بتازگی با آقایی که اونم ۴۴ساله هست آشنا شدم حدود ۴ماه میشه باهم آشنا شدیم ازنظر ظاهر معمولی و اخلاقش بنظر خوبه مشاورم رفتیم تست دادیم گفتن خوبه اخلاقتون بهم میاد اما آقا از ازدواج اول دو فرزند پسر ۱۷و۱۱ساله داره وبا خودش زندگی میکنند از زنش بخاطر خیانت جدا شده..بنظرتون قبول کنم یا نه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ۴۴ یادته افتاده ازدواج کنی گلم منظورم این نیست دیره ماهی هروقت از آب بگیری تازهس اما ممکن بود کیس های بهتری گیرت میومد سن کمتر از این و زندگی بهتری میداشتی

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

من برادرزاده هام ۷و ۱۲ساله ان واقعا ارومن و مطمنم داداشم زن بکیره بچه هاشون مشکلی برا زنش ندارن

اما برادرم خودش مشکل داره و عصبی

اگه از خودش مطمنی بچه هارو چتدجلسه ببین رفتارشون تا حدودی مشخص

انقد جیگرت خوت میشه بخاطر بچه ها .انقد سخته انقد سختههه ک سر ب کوه وبیایون میذاری

زندگی با بچه ای ک بچه خودت نیس شبیه زنده زنده سوختن تو اتیشه شبیع مرگه

طلاق میگیری

اگه ازدواج کردی بعدش جدا شدی این حرف منو یادت بمونه بگی چرا حرفشو گوش ندادم

جواب ابلهان خاموشیست(خطاب ب کاربرانی ک ریپلای میکنن پستمو ومیپرن بهم )😂😂🖕🏿

عزیزم با توجه به سنی که داری مرد مجرد همسن خودت یا بزرگتر واقعا خیلی خیلی کم پیدا میشه ، اگه از نظر مالی مستقل نیستی و دارایی از خودت نداری که واسه دوران پیری خیالت راحت باشه بهتره با این اقا ازدواج کنی