2777
2789
عنوان

تقسیم ارث

63 بازدید | 7 پست

نگاهمون به دست بقیه نیست اما

پدرومادرشوهرم دونه به دونه بچه هارو سروسامون دادن وبه هرکدوم ارث دادن برای ادامه زندگیشون.

موند همسر من که گفتن خونه ای که داخلش زندگی میکنیم سهم شما ..که نه میشه فروختش نه حتی سندش روبه نام همسرم میزنن..

ان شاءالله هزاران سال اونجا زندگی کنن..ولی کاملا ناعادلانه بین بچه ها تقسیم کردن وهیچکدوم دلش برای همسر من که ازهمه کوچکتره نسوخت..

جوری که اونا دارن خونه های دوم وسومشون رو توزمین هایی که پدرشون ارث داده میسازن وهمسرم شب وروزداره کار میکنه تا بتونه یه تومن یه تومن سرهم بزاره ما از مستاجری بیرون بیایم.

دلم خیلی ازکارشون شکسته...💔

خدابزرگه عزیزم ب ما ک هیچی ندارن ک بدن چی بگیم

اگه به بقیه هم نمیدادن کاری نداشتم ولی این که به همه درحالی که یکی از یکی پولدارتر بود دادن وبه مااون خونه دلم شکست..درواقع انگار هیچی ندادن وقتی حتی به نامش هم نمیکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به بقیه هم نمیدادن کاری نداشتم ولی این که به همه درحالی که یکی از یکی پولدارتر بود دادن وبه مااو ...

چ میشه کرد

مورد مشابه شما تو فامیل دیدم میگفتن شوهرم گفته بخاطر ی خونه نمیتونم خانوادمو ناراحت کنم و بیخیال شدن تا روزی ک بعد از فوت اونا بهشون برسه یا نه

چ میشه کرد مورد مشابه شما تو فامیل دیدم میگفتن شوهرم گفته بخاطر ی خونه نمیتونم خانوادمو ناراحت کنم و ...

آخه مادوتا حتی دلمون نمیاد به زبون بیاریم ارثی بهم دادن وبهمون گفتن وقتی ما مردیم بفروشین..خیلی زشته...

همسر منم گفت نمیخوام اینم برای خودتون..