2777
2789

اگه اصل باشه نه ولی فیک با ۴۰۰ تومنم میتونی بخری از با سلام

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخواستی گراف بخری یدونش انقد بود اگ تراکمشون خوبه و مویی اوکیه لذتشو ببر استفاده کن

من کلا چند ماه بود دلم میخواست یه ست براش ریل تکنیک بخرم اما هیچ شرایط جوری نمیشد

از کجا متوجه بشم اصله یا نه ؟

موهاش زبر نباشه شماره و کاربرد روی دسته اش نوشته شده باشه مثلا 402 setting blush

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

الان چک کردم دیدم موهاش نرمه و روی دسته هم شماره رو نوشته هم این نوشته ها برجستهاس

عکسشم بده چت جی پی تی مطمئن شی