2777
2789
هنوز تصمیم نگرفتم ،من یه ربع مونده ذهنم می رسه چی بذارم 😵💫😵😵💫

جدی

من ۳تا بچه دارم باید قبلش فکرامو کنم نظر بگیرم ازشون یه پروسه ایه

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

ذات هوش مصنوعی:🤣🤣

عب نداره، واقعا ویران بودم!

البته امروز ۲ نفر آدم واقعی ازم تعریف کردن، تو حالت عادی باید خوشایند باشه ولی خب من رو مود خوشحالی نبودم

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم همینطور منم همینطور آمان از وقتی که هیچ کاری ازت بر نمیاد امان

کاش میشد ی کاری کرد واقعا بعضی وقتا پیگم از غصه میمیرم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

فکرم درگیره

حالمم به طور کل خوب نیست

فیلم میدیدم حواسم پرت بشه

الان دیگه اومدم تو سایت یکم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

فکرم درگیره حالمم به طور کل خوب نیست فیلم میدیدم حواسم پرت بشهالان دیگه اومدم تو سایت یکم

منم به خدا .

تازه من اینستاس لعنتیمم وصل نمیشه.

میرم اونجا یه کم مشکلم یادم میره

جدیدا دیگه تمرکز فیلم دیدنم ندارم

عب نداره، واقعا ویران بودم!البته امروز ۲ نفر آدم واقعی ازم تعریف کردن، تو حالت عادی باید خوشایند باش ...

منم بعضی موقع ها میرم باهاش حرف میزنم حرفاش آرومم میکنه

منم به خدا .تازه من اینستاس لعنتیمم وصل نمیشه.میرم اونجا یه کم مشکلم یادم میرهجدیدا دیگه تمرکز فیلم ...

میفهمم 🥲

خودمم میرم اینستا که چند دقیقه فکر نکنم

هعییی🫠

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عزیزم مشکلت چیه اگه سخته برات نگو عب نداره

اوضاع که همه میدونیم و اینا ک هیچی اون هست بعد ب خاطر اون اصلا هیچیم شبیه عروسا نیست نه وسایلم نه خودم

طلاهامو ک فروختم وسایلم خیلی کم گرفتم عروسی نگرفتم

لباسو ارایشگاهو کوفت زهرمارو ...

حالا اینا مهم نیست برام ها ولی دلم میخاست ی مسافرت برم یه دوستی فامیلی رفت امدی ....

هیچکس ی ورشم حسابم نکرد ی ساله عقد کردم بجز مامانا و ابجیامون و ی خاله هام هیچکس پاگشا نکرد

اینام باز ب جهنم ی باشگاه نمیتونم برم انقدر ک ...

حرف نمیشه زد هیچ کارنمیشه کرد انگار دستو پاتو بستن دهنتم پر عن کردن انداختنت تو ی قفس

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده