2777
2789

آره عزیزم

منم همش هر حرفی توجمع می زدم می گفتن نگو و فلان

نخند و...

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره عزیزممنم همش هر حرفی توجمع می زدم می گفتن نگو و فلاننخند و...

منم بیشتر وقتا حرف میزدم مثلا میگفتم فلانی این حرفو زده خالم برمیگشت میگفت فلانی گوه خورده با دهن تو من اون موقع ها ۳ ۴ سالم بود

منم بیشتر وقتا حرف میزدم مثلا میگفتم فلانی این حرفو زده خالم برمیگشت میگفت فلانی گوه خورده با دهن تو ...

منم تا هر حرفی توجمع می زنم می گن نگو،بگو

نکن،بکن

خلاصه که من خیلی تنهایی کشیدم عزیزم خیلی

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

منم اینجوری شدم الان وقتی بهشون میگم اشتباه خودشون قبول نمیکنن

اره فقط بلدن از ادم ایراد بگیرن نمیگن همین رفتار ها تاثیر همین تروما های کودکیه

آرزو به دل موندم یکبارم شده خدا تو ذوقم نزنه ....

اره فقط بلدن از ادم ایراد بگیرن نمیگن همین رفتار ها تاثیر همین تروما های کودکیه

من الان مشکل اعصاب دارم دارو باید بخورم وقتی به مامانم میگم تو بچگی خیلی تحقیرم کردین قبول نمیکنه میگه نه واسه این نیست

من رو هم بچگی خییییییلی اذیت کردن

توی خونه خانوادم کتکم می زدن مسخرم می کردن

توی مدرسه بچه ها و معلم ها اذیتم می کردن

توی خونه ی فامیل هامون هم بچه ها شون و خودشون اذیت می کردن

فامیل هامون با ما دشمن هستند اونا آرزوی مرگ منو داشتن

یه بار پسر خالم آبله مرغان گرفته بود رفتیم خونشون اونا به ما نگفته بودم که پسر خالم آبله مرغان گرفته بعد منم فرداش ازش گرفتم می دونی قبل اینکه من آبله مرغان بگیرم چی بهمون گفت

گفت اونایی که آبله مرغان نمی گیرند توی قبر می خوان بگیرن

یعنی معنیش این بود که زود تر بمیری ایشالا

من رو هم بچگی خییییییلی اذیت کردن توی خونه خانوادم کتکم می زدن مسخرم می کردن توی مدرسه بچه ها و معلم ...

منم خاله ها و داییم هام خیلی بهم بی احترامی میکردن خیلی فحش میدادن جلوی مامانم ، اونم هیچ وقت هیچی بهشون نمیگفت