2777
2789
عنوان

چیکار کنم

55 بازدید | 6 پست

انقدر محکم سرم رو می گذارم رو مهر نماز(چون همش شک دارم به پیشونی ام می خوره یا نه)

تمام پیشونی ام قرمز شده و حالت جوش جوش ریز زده چیکار کنم؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

روان پزشکدارو بهت میدهوسواس فکری و عملی داری

روان پزشک که می رم

وسواسم هم برطرف کردم از امروز

چیکار کنم پیشونی ام خوب بشه؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روان پزشک که می رموسواسم هم برطرف کردم از امروزچیکار کنم پیشونی ام خوب بشه؟

هیچی دست بهش نزن خوب میشه

اگه پماد ترمیم کننده داری بزن

گلاب هم میگن خوبه برای پوست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
هیچی دست بهش نزن خوب میشهاگه پماد ترمیم کننده داری بزنگلاب هم میگن خوبه برای پوست

عه؟

گلاب می زنم

اصلا پیشونی ام داغون شده

عه؟گلاب می زنماصلا پیشونی ام داغون شده

نگران نباش

مهری هم که میذاری، صاف و بزرگ باشه بهتره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
نگران نباشمهری هم که میذاری، صاف و بزرگ باشه بهتره

صاف و بزرگه اتفاقا