fn90154f مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5926 عنوان چیکار کنم 55 بازدید | 6 پست انقدر محکم سرم رو می گذارم رو مهر نماز(چون همش شک دارم به پیشونی ام می خوره یا نه)تمام پیشونی ام قرمز شده و حالت جوش جوش ریز زده چیکار کنم؟ و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا امروز | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 10934 روان پزشکدارو بهت میدهوسواس فکری و عملی داری إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
fn90154f مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5926 روان پزشکدارو بهت میدهوسواس فکری و عملی داری روان پزشک که می رموسواسم هم برطرف کردم از امروزچیکار کنم پیشونی ام خوب بشه؟ و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 10934 روان پزشک که می رموسواسم هم برطرف کردم از امروزچیکار کنم پیشونی ام خوب بشه؟ هیچی دست بهش نزن خوب میشهاگه پماد ترمیم کننده داری بزنگلاب هم میگن خوبه برای پوست إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
fn90154f مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5926 هیچی دست بهش نزن خوب میشهاگه پماد ترمیم کننده داری بزنگلاب هم میگن خوبه برای پوست عه؟گلاب می زنماصلا پیشونی ام داغون شده و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 10934 عه؟گلاب می زنماصلا پیشونی ام داغون شده نگران نباشمهری هم که میذاری، صاف و بزرگ باشه بهتره إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
fn90154f مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5926 نگران نباشمهری هم که میذاری، صاف و بزرگ باشه بهتره صاف و بزرگه اتفاقا و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا