2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما😑

850 بازدید | 73 پست

بعضی وقتا ی آدمایی کلاس ی چیزای الکیو میذارن و پز میدن ک حرصم میگیره

بخدا حسود نیسم ولی پز میدن دلم میخواد خفشون کنم😠😠😠😠

آخه اینم پز دادن داره...نکبت😑😑😑😑

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی خب

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

خب پزدادن واقعا بده ربطی ب حسودی نداره . 

منم اینقد بدم میاد از ادمای پزی انگار با کفش میخی میرن رو مخم 😭😭

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

پز چیو دادن مگه

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

تا به حال کسی پز گروه خونیش رو بهت داده؟😃

اگه نه برو خدا رو شکر کن.

این ها پر از عقده و کمبودن.من که فقط بهشون میخندم.گناه دارن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
چی خب

خواهرشوهرم 31سالشه

داره از اول کنکور میده

هررررربار اس میده یا زنگ میزنه با ی حالتی میگه آررررره منم دارم درس میخونم😑😑😑😑😑

خو ب من چه

چرا ب من پز میدی😕

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بياين ميخوام پز بدم😁

ناهار كچليك داشتيم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊