life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 عنوان مادر 40 بازدید | 8 پست چه راحت به دلِ خاک سپردیمت.... انگار دنیا به این بزرگی فقط برای تو جا نداشت ....🥲 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1405/06/16 | 21:58 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehh928 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12289 روحش شاد خداوند بیامرزه اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت : )
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 27257 روخش شاد براش صلوات میفرستم یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 روحش شاد خداوند بیامرزه ممنونم روح رفتگان شما هم شاد باشه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 روخش شاد براش صلوات میفرستم خیلی ممنونم عزیزم روح رفتگان شما هم شاد باشه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 همدردیمچقدر سخت میگذره روزها دقیقا هر لحظه حسرت بودنشو دارم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است