2777
2789
نه اینطورم نیست ولی خیلیا ضرر میکنن

من تو گوگل خوندم نوشته بود بعضی از نابغه های ژاپنی اومدن تو فارکس واسه رو کم کنی ولی با ضرر سنگین خارج شدن ایچیموکو هم کار یکی از همین نوابغ بوده ولی خودش نمیتونسته همیشه بی ضرر پوزیشن هاشو ببنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو گوگل خوندم نوشته بود بعضی از نابغه های ژاپنی اومدن تو فارکس واسه رو کم کنی ولی با ضرر سنگین خا ...

نه چرت گفنن ایچی ی اندیکاتوره که ی ژاپنی ابداع کرده ربطی به این چیزا نداره

خب آره ولی اینکه میگی نامزدت اوایل ضرر سنگین میکرده الان نه خب عجیبه بالاخره حتی حرفه ای ها هم ضرر م ...

آفرین حرف درستی زدی برآیند مهمه وگرنه ترید بازنده همه دارن بدون استثنا

خب آره ولی اینکه میگی نامزدت اوایل ضرر سنگین میکرده الان نه خب عجیبه بالاخره حتی حرفه ای ها هم ضرر م ...

نه الانم صرر میکنههههه

ولی به جاش سود های خیلی خوبی میکنه و اون دو سال یه سال اول کلا ضرر بود کم پیش میومد سود کنه

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

انقد عجله داری دنبال ترید نرو پولتو میبازی ماشین چاپ پول که نیست اتفاقا پولت صفر میشه

نه عجله ندارم فقط میخوام به در امد برسم

چون واقعا از این اوضاع خستم خیلی اسیب دیدم

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

نه چرت گفنن ایچی ی اندیکاتوره که ی ژاپنی ابداع کرده ربطی به این چیزا نداره

میدونم که اندیکاتوره خودمم گفتم ژاپنی اختراع کرده میگم بعضی از نوابغ ژاپنی اومدن فارکس ولی موفق نشدن یک استراتژی موفق طراحی کنن نهایتا یک اندیکاتور ساختن وبس تازه همونم باضرره

دیگه اینا که نابغه بودن و آیکیو بالا نتونستن چه برسه آدمای عادی

میدونم که اندیکاتوره خودمم گفتم ژاپنی اختراع کرده میگم بعضی از نوابغ ژاپنی اومدن فارکس ولی موفق نشد ...

تو گروه ما به درآمد رسیدن ولی تلاش بسیار کردن راهکار خودشو داره و زحمت زیاد