2777
2789
عنوان

استرس🥲

40 بازدید | 8 پست

سلام خانومااا

من چندساعت دیگه عمل بینی دارم :)

با اینکه خیلی از اطرافیانم عمل کردن و میگن راحته اما راستش یکم استرس دارم .. واسم دعا کنید لطفا💖

کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای جانم مبارکا باشه فقط به این فکر کن که بعدش خوشگل موشگل میشی مماخت کوچولو میشه اعتمادبهنفست میره بالا امیدوارم یه عمل آسون داشته باشی و به زیباترین ورژن خودت تبدیل شییییییی

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

ای جانم مبارکا باشه فقط به این فکر کن که بعدش خوشگل موشگل میشی مماخت کوچولو میشه اعتمادبهنفست میره ب ...

ممنونم از انرژی خوبتتتت گلم😘💖

یکم از بیهوشی میترسم🥹😅

ممنونم از انرژی خوبتتتت گلم😘💖یکم از بیهوشی میترسم🥹😅

نه بابا ترسی نداره سبک و راحت میشی میخوابی هیچ دردی هم حس نمیکنی و بعدش که بیدار بشی دیگه دماغت عمل شده رفته پی کارش البته بعد عمل یه کوچولویی برای عطسه و خنده و غذا خورد و خوابیدن اذیت میشی اما قطعا به نتیجه اش میارزه و دماغت هم تا یک سال تقریبا پف داره و شکل اصلی خودش نیست اما بعد یک سال حسابی خوشگل میشه

نه بابا ترسی نداره سبک و راحت میشی میخوابی هیچ دردی هم حس نمیکنی و بعدش که بیدار بشی دیگه دماغت عمل ...

ممنونم ازت واقعا نیاز داشتم یکی استرسم رو کم کنه یکم خیالم راحت بشه💖

ممنونم ازت واقعا نیاز داشتم یکی استرسم رو کم کنه یکم خیالم راحت بشه💖

اصلا نگران نباشی ها بعد عمل هم همونطور که گفتم برای غذا خوردن و خوابیدن کارای روزمره یه مدت اذیتی ولی بعدش دیگه کم کم درست میشه دماغت گوشتیه؟اگه آره که ورم و پف دماغت بعد عمل تا یک سال طبیعیه بعد یک سال میبینی دماغت چه جیگری میشه 😉

اصلا نگران نباشی ها بعد عمل هم همونطور که گفتم برای غذا خوردن و خوابیدن کارای روزمره یه مدت اذیتی ول ...

آره تقریبا رو به گوشتیهه

آره همشو تحمل میکنم فقط همین فردا و دو سه روز اول زود بگذره کاششش🥲

بازم دمتگرم