2777
2789
عنوان

شوک فرهنگی

104 بازدید | 8 پست

فرهنگی که نمیشه بهش گفت ولی شوک وقتی بهم وارد شد که نوجوونای دهه نودی همکلام شدم تازه فهمیدم که دیگه نوجوون نیستم🤣💀اصلا دنیاشون با ما فرق داره بینشون که میوفتم حس یه پیرزنی رو دارم که داره سعی میکنه باحال باشه و خودشو به جوونا بچسبونه به زور🤣🤣هیچوقت فکر نمیکردم به اینجا برسم😭🤣

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

فقط دهه نودی؟

من با نود درصد مردم خیابون شوک فرهنگی رو تجربه میکنم 😂

با با حجابش به جوری

بیحجابش یه جور دیگه

دختر به مدل

پسر یه مدل دیگه

اصلا منو هیچکس گردن نمیگیره😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دهه نودی؟من با نود درصد مردم خیابون شوک فرهنگی رو تجربه میکنم 😂با با حجابش به جوری بیحجابش یه ج ...

میدونم چی میگی آخه همشون اواخر دهه هشتاد و اوایل ۹۰ ان😭😭هرچی دهه میره قبلتر قابل هضم تر میشن

دهه نودیا اصن عجیبناکثرا بد زبون پرخاشگر بی اعصاب 😂

خیلییی عجیبن نمیشه فهمید خنگن یا باهوش

من دهه هفتادیم وشخصیت هم دوره ایای خودمو صد بار بیشتر از دهه نودیا دوست دارم و ترجیحم میدم زیاد هم ک ...

منم آخر دهه هفتادم خودم، منم همینطور دوره خودمونو بیشتر از همه دوست دارم ولی خب دیگه نودیا دارن بزرگ میشن کم کم باید به سر و کله زدن باهاشون تو جامعه عادت کنیم

بیشتر توضیح بده

خب شوخی و طنزشون با ما فرق داره دغدغه هاشون با ما فرق داره حالا جدا از تفاوت هامون کلا من خیلی حس جوونی میکردم تا اینکه دیدم یه آدم ۱۵ ساله منو به چشم یه بزرگتر نگاه میکنه و نمیتونه باهام راحت باشه