2777
2789
الان همه روتختیا از ۴۰۰بدرد نخورشروع میشه میره تا ۱و۴۰۰ ۵۰۰ این دیگه کلی گشتم قیمتش خوب بوده نسبت ب ...

نه اصلا اینطور نیست دوستم. بعضی جاها فقط پول مارک و اجاره مغازه و  دک و پزشون رو میگیرن ، نه پول کیفیت.

من خودم خیاطی بلدم. این الان هیچی نیست جز یه پارچه ساده که زیرش طرح دوخته . پارچه اش قطعا از متری ۵۰ تومن بیشتر نیست . مطمئنم تو مشهد ۴۰ تومنه. با دوتا بالش و دوتا کوسن و پشم شیشه ی توش، نهایت میشه ۲۵۰ . حالا ۵۰ هم دستمزد خیاط میشه ۳۰۰

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
مشهدم

بنظر من خوبه

من یه پارسال یه مغازه تو کوهرشاد دیدم روتختیای همین مدلی

یه سفیدشو قیمت کردم  یکو دویست بود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم گرون اومد البته از قیمتا حبر ندارم فکر کنم طبیعی باشه اینهمه گرونی اگر ترکی باشه معمولا جنسشون خوبه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
بنظر من خوبه من یه پارسال یه مغازه تو کوهرشاد دیدم روتختیای همین مدلی یه سفیدشو قیمت کردم  یک ...

منم مشهدم. گوهرشاد هم از اون جاهاست که قیمتهاش واقعی نیست . واقعا بیشتر پیداش از لوازم خانگی و....، از جاهای دیگه گرون تره الکی. همون مارک همون جنس ها

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم روتختی های ساتن و گل دار و اینا از مد افتاده دیگه الان همه همین طرحیه پاییناش فقط یکم کارمیکنن

منکه شیرازم توی رو تختی فروشی ها خیلی طرحهای گلدار هست. رو تختی که از مد نمیفته سلیقه ایه. اگر اتاق کاغذ دیواری نباشه و تابلو نداشته باشه با روتختی ساده خیلی بی روح میشه

منم مشهدم. گوهرشاد هم از اون جاهاست که قیمتهاش واقعی نیست . واقعا بیشتر پیداش از لوازم خانگی و....، ...

نمیدونم من که وارد نیستم

من خودم روتختی جهیزیه امو دادم برام دوختن و نقاشی کردنو نگین دوزی کردن

یه ست روتختی گرفتم از بن ناصر جنسش عالییییییی مرگ نداره ۲۵۰ تومن اسپرته سه سال پیش

یه ستم خود مامانم گرفت اون جنسش بد بود نمیدونم از کجا گرفت ۶۰۰ تومن سه سال پیش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

استارتر بن ناصر یه سر بزن قیمتاش خوبه

کجاست عزیزم

جای الماس شرقه