2777
2789
عنوان

کدوم رشته

51 بازدید | 15 پست

من یکسال پشت کنکور موندم و توی این یکسال نخوندم تصمیم گرفتم برم دانشگاه آزاد بنظرتون کدوم رشته بهتره؟ حقوق ، روانشناسی ، حسابداری

اینم بگم ریاضیم ضعیفه ولی حفظیاتم عالیه

اسم کاربریم شخصیت اصلی کتاب کتابخونه نیمه شبه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببینید عزیزم به علاقه تون نگاه کنید با به سرچ ساده توی اینترنت حدودی دستتون میاد، دوم اینکه علاقه براتون مهم تره یا بازار کار؟روانشناسی و حقوق بسیار دیر بازده هستن حقوق ۴سال کارشناسی داره و ۲ سال کارآموزی کارآموزی قبول شدن آزمون کانون وکلا،اگه هم موقع گرفتن کارشناسی کمتر از ۲۴سال سن داشته باشید باید صبر کنید تا ۲۴سالتون بشه ۲۴سال حداقل سن مجاز آزمون هست.روانشناسی هم برای زدن دفتر باید ادامه تحصیل بدید.اما حسابداری با گرفتن لیسانس و داشتن پشتکار بالاخره شغل مناسبی پیدا میکنید و زود بازده هست

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

روان و حقوق راه طولانی تری دارن برای رسیدن به درآمد

تلاش و همت میخوان

حسابداری سریع تر به درآمد میرسی

و همیشه کار واسش هست

اصلا ریاضی نداره در حد اصول اولیه ریاضی

بیشتر مربوطه به ذهن تحلیل گر و دقت خیلی زیاد

اما توی دروس دانشگاه باید ریاضی و اقتصاد خرد و تحقیق در عملیات رو پاس کنی

ببینید عزیزم به علاقه تون نگاه کنید با به سرچ ساده توی اینترنت حدودی دستتون میاد، دوم اینکه علاقه بر ...

ممنونم گلم⁦♥️⁩ علاقم ادبیات و تاریخه ولی بازارکار برام مهمه حسابداری از ریاضیش میترسم چون ریاضیم خیلی ضعیفه در حد دوازده سیزده

ممنونم گلم⁦♥️⁩ علاقم ادبیات و تاریخه ولی بازارکار برام مهمه حسابداری از ریاضیش میترسم چون ریاضیم خیل ...

نه نگران نباشید عزیزم ریاضی اش اونقدر زیاد و سخت نیست بيشتر کسایی که رفتن حسابداری،ریاضی شون قوی نبوده😁✨🩵تو شهرهای بزرگ حتی دیدم از ترم های ۶ ۷ تونستن یه جا مشغول به کار بشن این مزیت خیلی خوبیه

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
روان و حقوق راه طولانی تری دارن برای رسیدن به درآمد تلاش و همت میخوان حسابداری سریع تر به درآمد میرس ...

ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩

باید ریاضیت در چه حدی باشه که بتونی از پسش بربیای؟

ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩باید ریاضیت در چه حدی باشه که بتونی از پسش بربیای؟

ریاضی پایه که توابع و مشتق و انتگرال داره

اقتصاد خرد نیازه به بلد بودن مشتق

تحقیق در عملیات کمی سخت تر هست

اگه تلاش کنی و دو برابر وقت بذاری راحت پاس میکنی

نه نگران نباشید عزیزم ریاضی اش اونقدر زیاد و سخت نیست بيشتر کسایی که رفتن حسابداری،ریاضی شون قوی نبو ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی💋⁦♥️⁩🌷

ریاضی پایه که توابع و مشتق و انتگرال دارهاقتصاد خرد نیازه به بلد بودن مشتقتحقیق در عملیات کمی سخت تر ...

ممنونم عزیزم لطف کردی⁦♥️⁩💋