2777
2789

کسی که میخواد خودکشی کنه داداردودور راه نمیندازه چندوقته مد شده تو سایت چه قرصی بخوریم بهتره قرص برنج خوب جواب میده خدا به ادم عقل داده هر مشکلیم چاره داره ولی عرضه میخواد زندگی کردن باید محکم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب یه بسته کامل کونازپام و کلرودیازپوکساید و فبوکستین باهم خوردم فقط سرگیجه داشتم و همه جا دو سرم میچرخید و استفراغ میکردم ... نمیدونم چرا نمردم 😢😢😢😢😢

خسته شدم به معنای واقعی بریدم 

تووخدا اگه میدونین کمک کنین 

نمیخوامم بمیرم فقط میخوام در حدی حالم بد شه ببرنم بیمارستان یکم بترسن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ماکه ۹ ماه تو شکم مادرمون بودیم همش عجله میکردیم بیایم این دنیا اینه وضعمون حالا تو میخوای بمیری بری اون یکی دنیا فک میکنی خبریه؟ یا بهتر از اینجاست😞

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
من دیشب یه بسته کامل کونازپام و کلرودیازپوکساید و فبوکستین باهم خوردم فقط سرگیجه داشتم و همه جا دو س ...

اونایی که میخوان خودکشی کنن هم فکر میکنن نمیمیرن فقط اطرافیانو میترسونن امانمیدونن این چیزاشوخی بردارنیست نکن اینکارو 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
کسی که میخواد خودکشی کنه داداردودور راه نمیندازه چندوقته مد شده تو سایت چه قرصی بخوریم بهتره قرص برن ...

شما نظر نده وقتی بدت نفت رو اتیشی 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من دیشب یه بسته کامل کونازپام و کلرودیازپوکساید و فبوکستین باهم خوردم فقط سرگیجه داشتم و همه جا دو س ...

منم ی همچین قصدی داشتم ولی جرئت عملی کردنشو نداشتم ی درصد احتمال بده ک کاراز کار بگذره

صلوات