2821
2789
عنوان

تجربه لیزر

1433 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دیروز رفتم لیزر فول بادی گفتم تجربه مو براتون بگم

خیلیییی میترسیدیم استانه دردم بالاست اما چیزایی ک خوندم نگرانم کرد

مرکزی ک من رفتم فول بادی رو فقط دستا و پا بیپکینی و زیر بغل و خط ناف جز فول بادی حساب میکرد و برای جاهای دیگه مث کمر یا خط سینه باید جدا هزینه حساب میشد

قبل از رفتن پماد ضد درد زایلا پی زدم

حدودا نیم ساعت قبل رفتن

اونجاهم رفتم باید میشستم

دستگاهشون الکساندرکندلا ۲۰۱۷بودخلاصه اماده شدم و منتظر اپراتور لیزر اول پاهارو انجام داد عین ابرو برداشتن با موچین بوددردش

مهمترین چیزی ک دردو زیاد حس نمیکردم کولر گازی اتاق و دستگاه خنک کننده خود لیزر بودخیلی خوب کمک میکرد ک درد نداشته باشم

بعدم دستاو زیر بغل و بیکینی انجام دادن ک ب مراتب واسه خیلی راحت تر از پا بود بعدش ی پماد بهم دادن ک ب کل بدن بزنم‌اومدم خونه درد نداشتم فقط جاهای لیزر شده دون دون قرمز شده بود ک امروز صبح اونم رفع شد و گفتن احتمالا بعد ده روز موها شروع ب ریختن میکنه و و تا دوهفته موهارو نزن و بعد دوهفته اگه خواستی بزنی با ژیلت‌بزن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای چقد خوب بوده هزینش😊مبارکه عزیزم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
اره واقعا من تراکم موهام زیاده اما ضخیم نیستن

هرماه میری ؟

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792