2777
2789
عنوان

تنفر از مادر

61 بازدید | 12 پست

دلیل تمام احساسات بدم

دلیل اینکه همیشه حس ناکافی بودن و بد بودن نسبت به خودم دارم

همه اش مادرم بوده

از اینکه بعضیا میان به راحتی میگن مادر قدیسه است احترامش واجبه حالم به هم میخوره

مادرم تمام امتحاناتش رو روی من که فرزند اولش بودم انجام داد

ازش متنفرم

من و به زور توی سن 14 سالگی دوبار شوهرم داد

دفعه اول اجبار کرد ازدواج کنم، کردم و اون ازدواج به طلاق انجامید و دوباره بعد شش ماه از طلاق گفت برای ما افت داره تو زود بعد طلاق شوهر نکنی دوباره شوهرم داد

انتظار داشت درسمم خوب باشه و پزشکی قبول شم

تو خودت من و توی خونه خودت که اتفاقا خونه منم بوده تحمل نکردی چطور انتظار داری با اون بار مسئولیت درسمم به درجات عالی برسه

وقتی به اینا فکر میکنم میخوام آتیش بگیرم

باور کنید با همچین مادری هرکس دیگه ای جای من بود شاید الان توی تیمارستان بستری بود

حالم ازش به هم میخوره

حالم از همه اون لحظاتی که توی سن پایین باید توی بغل شوهر میخوابیدم اما دلم نمیخواست به هم میخوره

خیلی متنفرم ازش 😭

حیف از آن هزاران عزیز....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداصبرت بده واقعا متاسفم که بعضی اسمشون میگذارن مادر و بچه رو با موش ازمایشگاهی اشتباه میگیرن اونم تو قرن بیست و یک

🥲غصه نخور الهی فدات شم خوشبخت بشی ایشالا با خدا درد و دل کن حواسش بهت هست برات جبران میکنه چی بگم واقعا متاسفم فقط میتونم بگم از الان ببعدشو باید خودت بسازی نگذاری حقت بخورن جایی برای پشیمونی نگذاری و خودتو دشمن شاد نکنی همین

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

تن به همچین فاجعه ای نده من 24 سالمه

خب خداروشکر سنت زیاد نیست

الان برای زندگیت تلاش کن

تاپیک منم بیا لطفا نظرت رو بده

قلبم داره می ترکه

برای پدر مادرم صلوات میفرستی جون دل؟💖🌙

مگه الانا میشه کسیو بزور شوهر داد خب میگفتی نه

وقتی مادری داشته باشی که از بچگی یه جوری بارت بیاره که اگه به حرفش گوش نکنی حس عذاب وجدان بهت دست بده بله میشه

ننگ به همچین مادر بی خردی

من سه بار از دست مادرم بیمارستان اعصاب و روان بستری شدم .روز بروزم حالش بهتر می ش ه .۷۵ سالشه لعتنتی

به نظرت اگر واقعا طبق نظر تراپیست، مادرت باعث این همه ناخوشایندی شده باید بازم کنارشون باشی یا واقعا از زندگیت حذفش کنی

به نظرت اگر واقعا طبق نظر تراپیست، مادرت باعث این همه ناخوشایندی شده باید بازم کنارشون باشی یا واقعا ...

من بعد از کشمکش فراوان همه شونو حذف کردم .چون دو بار از دستشون تشنج کردم . گفتم بار آخر سکته مغزیه .الان دو ساله روی نحسشونو ندیدم

من بعد از کشمکش فراوان همه شونو حذف کردم .چون دو بار از دستشون تشنج کردم . گفتم بار آخر سکته مغزیه . ...

کار خوبی کردی من واقعا بهت تبریک میگم