2777
2789
عنوان

دعای علقمه

45 بازدید | 21 پست

اینجا خیلی خوندم میگن دعای علقمه سنگینه. بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن نخونید. من نمیخام نفرینش کنم بمیره یا مریض بشه فقط میخام شرش از سرم کم بشه بره دنبال زندگیش . میخام این دعا رو بخونم انقدر گفتن به خودت برمیگرده ترسیدم. کسی تحربه داره برای باز شدن گره ها مبخام بخونم اینکه اون طرف بره از زندگیم

علقمه رو بعد زیارت عاشورا میخونن تاثیر خوبی تو حجات دهی داره

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای دفع شر خوبه؟ من نمیخام نفرینش کنم که بلایی سرش بیاد فقط بره

بله

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

به خدا بسپار منم همچین شرایطی داشتم از ته دل از خدا خاستم بره و شرش کنده بشه خداروشکر رفت زیارت عاشورا بخون و دعای عهد..دعای عهد با صوت استاد فرهمند خیلیی ارامش بخشه خیلیی مخصوصا اونجا که میگه یاحی قبل کل حی🥲اها راستی ذکر دوازده هزار یاعلی هم خیلی خوبه

بسپار به تقدیر

به خدا بسپار منم همچین شرایطی داشتم از ته دل از خدا خاستم بره و شرش کنده بشه خداروشکر رفت زیارت عاشو ...

یعنی میشه اینم بره؟ یعنی دعای علقمه رو نخونم؟