2777
2789
ما که نذاشتیم به یه ماه برسه، فرتی عروسی کردیم😂

😁😄😄اشکال نداره بالخره شرایطها فرق دارن..من خانوادمم مخالف بودن زیر ۳۰ عروسی کنم دیگه با بدختی ۲۸ دادنم..ولی برگردم عقب همون دوست میمونم..کیفش بیشتر بود

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

اره دقیقامنم چ اشتباهی کردم واقعا همه چی عجولانه الکی اصن اون چیزیم ک میخوام نیست

تحقیقات علمی نشون می ده که مغز آدم تا 25 داره رشد می کنه و در حال تغییره. دهه ی 20 تا 30 آدم بالاترین تغییرات رو داره. از نظر اعتقادی وفکری و همه چیز. بعد طرف 20 سالشه می گه من به بلوغ عقلی رسیدم. همه خودشون فکر می کنند رسیدند.
بعد از اون طرف بعد از چهار جلسه آشنایی قرار عقد می گذارند. تا پسر عموی پدر و مادرو دعوت می کنند. میگن دوران عقد برای آشنایی هست. ولی مگر می شه جدا شد؟ وقتی همه فامیل می دونند و عقد رسمی کردید؟

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تحقیقات علمی نشون می ده که مغز آدم تا 25 داره رشد می کنه و در حال تغییره. دهه ی 20 تا 30 آدم بالاتری ...

من اصلا انتخابم اشتباه بود یعنی الان وارد زندگی شدم کتک و دعوا داشتم تو بارداری کتکم میزد چقد زجر کشیدم باهاش هنورم ادم نشده

😁😄😄اشکال نداره بالخره شرایطها فرق دارن..من خانوادمم مخالف بودن زیر ۳۰ عروسی کنم دیگه با بدختی ۲۸ ...

چه ۲۸ چه ۳۰، انشاءالله خوشبخت باشین🙏🏼

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

چه ۲۸ چه ۳۰، انشاءالله خوشبخت باشین🙏🏼

ممنونم دادا..سلامت باشید همچنین واسه شما و خانمتون🙏🙏🌹🌹

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

اره واقعا ادم نباید عجله بکنه هیچی مث خونه پدر نیست راحت ارامش داریاز وقتی ازدواج کردم من روانی شدم

فکر میکردم مردا کلا یه رو دارن نمیدونستم یه روی سگ و بداخلاق یه روی گربه پشت به خاک نمیدن یه روی میمون واسه خانوادشون و رفقا باحالن یه روی موش تو دار و زیرک یه روی خر که خام حرفا و اداهای خواهر و مادرشون بشن

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

ممنونم دادا..سلامت باشید همچنین واسه شما و خانمتون🙏🙏🌹🌹

زنده باشین،

ولی خانومم دیگه در کار نیست، 🤦🏼♂️

انشاءالله اونم خوشبخت باشه🙏🏼

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

سنتون واسه ازدواج خوب بود دیگه بنظر خیلیا زیادم هست

درسته، کاش زودتر ازدواج کرده بودم، آدم زودتر تکلیفش روشن میشه،

زنده باشین، ولی خانومم دیگه در کار نیست، 🤦🏼♂️انشاءالله اونم خوشبخت باشه🙏🏼

ای وااای متاستفممم..ببخشید نمیدونستم..شرمنده اگه ناراحتتون کردم🥲😔